Dia de la PAU

Avui a l’escola hem celebrat el dia de la Pau o també anomenat: Dia Escolar de la No-violència i la Pau (o el seu acrònim DENIP)

Fou fundat l’any 1964 pel poeta i educador mallorquí Llorenç Vidal Vidal, i és una iniciativa d’Educació No-violenta i Pacificadora, difosa internacionalment.

Es practica a escoles de tot el món, els dies 30 de gener i propers (aniversari de la mort de Mahatma Gandhi).

El DENIP propugna una educació permanent en i per a la concòrdia, la tolerància, la solidaritat, el respecte als drets humans, la no-violència i la pau. El seu missatge bàsic diu: “Amor universal, No-violència i Pau. L’Amor universal és millor que l’egoisme, la No-violència és millor que la violència i la Pau és millor que la guerra“.

Aquest any el missatge principal era: UNA FLOR, UNA MINA. Durant la setmana hem treballat diferents activitats relacionades amb la temàtica de la PAU i avui, tota l’escola conjunta ho hem festejat al pati de l’escola. Cada curs ha aportat les flors i els missatges de PAU.

En voleu veure detalls…., doncs mireu el vídeos!!

 

 

Finalment com a cloenda de l’activitat grupal d’escola hem cantat una cançó tots junts!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>