DIA DE LA PAU

Aquest divendres 29 de gener hem celebrat el dia de la Pau o també anomenat: Dia Escolar de la No-violència i la Pau (o el seu acrònim DENIP)

Fou fundat l’any 1964 pel poeta i educador mallorquí Llorenç Vidal Vidal, i és una iniciativa d’Educació No-violenta i Pacificadora, difosa internacionalment.

Es practica a escoles de tot el món, els dies 30 de gener i propers (aniversari de la mort de Mahatma Gandhi).

El DENIP propugna una educació permanent en i per a la concòrdia, la tolerància, la solidaritat, el respecte als drets humans, la no-violència i la pau. El seu missatge bàsic diu: “Amor universal, No-violència i Pau. L’Amor universal és millor que l’egoisme, la No-violència és millor que la violència i la Pau és millor que la guerra“.

Aquest any, a causa de la covid19, ha estat una celebració diferent. Durant el dia a les classes s’han treballat diferents activitats relacionades amb la temàtica de la PAU.

A les aules, s’ha fet un treball artístic i cada infant, ha pintat una mà amb diferents tènciques i ha escrit una paraula. Amb totes aquestes mans, hem fet una gran cadena al voltant de l’escala princial.

En voleu veure detalls…., doncs mireu el vídeo!!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>