Us acompanyem en els dies de confinament.

Benvolgudes famílies,

Com esteu? La situació sense precedents que estem vivint aquest dies és estranya, incerta i nova i, per això, és important poder-nos acompanyar els uns als altres.

Volem transmetre-us un missatge de tranquil·litat en aquests moments complexos. Sabem que els nens i nenes estan en les millors mans possibles i acompanyats per les persones més importants i que més els estimen: vosaltres. Són situacions que tindran un gran impacte en les nostres vides i les recordarem. D’aquí un temps, ho mirarem com una part de la vida important, plena d’experiències diferents i de la que ben segur, haurem après.

No hi ha millor escola que la vida, tot aportarà aprenentatges i no serà temps perdut.

Fem de la dificultat una oportunitat per gaudir d’aquell temps que sovint no tenim per: compartir relacions amb els que convivim a casa, per conversar, mirar-nos, riure plegats… sense haver de mirar el rellotge.

Les famílies ja esteu fent una feina excel·lent i estem convençuts que esteu trobant espais per cuidar i cuidar-vos. És una oportunitat per trobar moments que ens permetin deixar volar la imaginació, la creativitat, l’autonomia i l’autogestió dels infants.

És important establir un horari que ajudi als infants a tenir clares les rutines de cada dia i els donarà seguretat: l’hora d’aixecar-se, d’esmorzar, de vestir-se, de parar taula, de jugar, de fer tasques concretes, de llegir i escoltar contes, de dutxar-se, de sopar o d’anar a dormir.

Us compartim una sèrie de propostes que potser us serviran com a complement del què ja esteu fent. Per aquest dies de confinament us suggerim algunes possibilitats, orientacions i recomanacions per acompanyar-vos en la complexitat del moment.

Els alumnes de cicle superior disposen de la plataforma virtual amb algunes propostes. Estem treballant per oferir-vos més recursos en l’entorn virtual Google Classroom i també trobareu propostes al document adjunt del Departament d’Educació.

Els alumnes de Cicle Inicial i Cicle Mitjà poden realitzar les propostes que trobareu als documents adjunts (Orientacions del Departament d’Educació) i també les que hi ha a la nostra web a l’enllaç al SYMBALOO.

Els alumnes d’Educació Infantil poden fer les propostes que ofereixen els documents que adjuntem (Departament d’Educació i altres que trobareu a la nostra web) són sobretot activitats de vida pràctica que ajuden a desenvolupar l’autonomia personal.

A més a més, a través del portal web https://agora.xtec.cat/ceip-fontroure/ i del canal de twitter de l’escola @fontdelroure us anirem compartint informacions, novetats, recomanacions, propostes, articles, notícies, idees, etc.

Us fem arribar també un enllaç amb orientacions per alumnes amb necessitats de suport específiques:

https://www.ampans.cat/images/Sortides-terapeutiques-20200320.pdf http://www.arasaac.org/materiales.php

Posem a la vostra disposició un canal de comunicació amb les mestres dels vostres infants per si us és necessari realitzar alguna consulta o aclariment i/o retorn de les tasques fetes.

Els contactes de les mestres són :

Captura de Pantalla 2020-03-24 a les 12.22.03.png

Des de l’escola us trobem a faltar molt! Us hem preparat aquest vídeo per transmetre-us aquest missatge: “Somriurem quan tot falli, abraçarem el temps junts quan el món s’encalli.”
Una abraçada gegant! #joemquedoacasa

https://youtu.be/UqwmGzAakPQ

Claustre Escola Font del Roure

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>