Xerrada per a 2n d’ESO: ADOLESCÈNCIA: FUNCIÓ DE LA FAMÍLIA

Benvolgudes famílies,

Ens plau convidar-vos a la primera d’una sèrie de xerrades que farem enguany al nostre centre. La xerrada serà TELEMÀTICA i parlarem sobre ADOLESCÈNCIA: FUNCIÓ DE LA FAMÍLIA. Anirà a càrrec de Projecte Home amb qui estem duent a terme el programa Joc de Claus a 1r i 2n d’ESO.

Quan i on?

Dilluns 16 de novembre 2020. Horari: De 18:30h a 19:30h

Serà telemàtica: https://meet.google.com/ktp-gevi-siy

Qui som i què fem?

Som Projecte Home Catalunya, una ONG catalana creada el 1995 per al tractament i la prevenció de les addiccions i altres conductes de risc. Entre altres tasques, ens dediquem a la prevenció dins els centres educatius, amb la finalitat de donar eines i promoure-les dins el nucli familiar i escolar.

Amb quins objectius?

  • Proporcionar coneixement sobre les temàtiques que han de treballar-se en el si familiar per a fomentar el rol d’agents preventius.
  • Conèixer les eines i habilitats per a propiciar hàbits de vida saludable en les famílies.
  • Concretament en aquesta sessió reflexionarem sobre l’etapa evolutiva que estan travessant els vostres fills/es per així entendre’ls i acompanyar-los millor.

De què parlarem?

  • Parlarem de prevenció en l’adolescència. L’adolescència és una etapa evolutiva de vital importància de cara a la consolidació de la identitat i l’autonomia del noi o noia. És un moment de grans i petits canvis que necessiten de l’acompanyament adult.
  • En aquesta sessió es pretén entendre la realitat dels nois i noies adolescents, i enfortir a les famílies per afavorir la tasca preventiva que els hi correspon.

Us hi esperem!

Equip de 2n d’ESO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>