Gran èxit de la col·laboració del nostre alumnat amb el GRAN RECAPTE

El passat cap de setmana, alguns dels alumnes de 4t de l’IPM, que realitzen el servei comunitari, van participar en el Gran Recapte d’Aliments. Van seleccionar i distribuir els aliments que generosament van cedir els vilatans de Premià de Mar. Aquesta campanya serveix per recollir els aliments bàsics destinats a les persones més necessitades del nostre entorn.

A més a més, el divendres a l’hora del pati, a l’institut, els alumnes de 4t van portar a terme un esmorzar solidari que va ser tot un èxit. Els diners que es van recollir aniran destinats a la compra de productes d’alimentació per a nadons.

Aquesta setmana el responsable del Gran Recapte, el senyor Barreto, va ser entrevistat a la ràdio i va donar les gràcies a tots els joves que van participar-hi!

http://radiopremiademar.org/gran-gran-recapte/

Moltes gràcies nois/es!

2 comentaris

  1. Ramon (profe)

    Aquesta sí que és una bona tasca: educar en valors i solidaritat. Tal com està el món potser és el millor que podem fer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>