L’Institut Josep Vallverdú posa en marxa el curs acadèmic 2018-19 amb l’acollida de l’alumnat de l’ESO

El dimecres 12 de setembre de 2018, l’Institut Josep Vallverdú ha donat inici al nou curs acadèmic, el 2018-19, acollint a l’alumnat dels diferents cursos de l’ESO. El dia ha estat especialment emotiu pels joves alumnes de primer, que aterraven per primer cop al centre. Després de la tradicional benvinguda que a la sala d’actes de l’institut els han donat la directora, Antonieta Bernat, i la cap d’estudis, M. Carme Calderó, aquests nous alumnes han conegut les seves respectives tutores i tutors així com també les aules que compartiran al llarg dels propers mesos.

La rebuda al nou alumnat que ocuparà les classes de primer d’ESO ha deixat pas al retrobament amb els i les estudiants que cursaran els tres nivells que completen tot l’ensenyament secundari de la casa. Un retrobament que ha precedit l’inici de l’activitat docent, tornant a omplir de vida les aules del centre.

Si voleu veure com ha estat la benvinguda als estudiants més joves de la casa, podeu fer-ho visitant la següent galeria d’imatges.