L’Institut Josep Vallverdú, de dol per la mort de Fructuós Ayuso, antic director del centre i professor durant més de dues dècades en aquesta casa

El professor Fructuós Ayuso en la fotografia que il·lustra la seva fitxa de professor a l'institutEl 20 de febrer de 2018, l’Institut Josep Vallverdú va acollir amb dolor la notícia de la mort de Fructuós Ayuso, el popular Senyor Ayuso, una persona entranyable que va exercir com a professor del centre durant més de dues dècades, des de la seva incorporació a la casa, el setembre de 1981, fins a la seva jubilació, l’octubre de 2002. El Senyor Ayuso no només va desenvolupar la seva tasca docent com a professor de l’especialitat de Pràctiques Administratives sinó que, durant diversos cursos durant la dècada dels vuitanta, va exercir com a director del centre.

Ens deixa una persona treballadora, responsable, un bon professor i un excel·lent professional de l’ensenyament que, al llarg de més de vint anys, va deixar la seva inesborrable petjada en centenars de joves garriguencs que van tenir la sort de gaudir del seu mestratge. La directora del centre, Antonieta Bernat, va recordar-lo durant el seu darrer comiat i, en nom de la comunitat educativa del que sempre serà el seu institut, va voler traslladar un missatge d’escalf a la seva família al temps que afegia el nostre centre al dol per aquesta pèrdua.

Senyor Ayuso, que la terra li sigui lleu. L’Institut Josep Vallverdú és el que és en bona part per la seva inestimable contribució. Gràcies i bon viatge!