L’alumne Ivan Sánchez va representar l’Institut Josep Vallverdú a la final del Certamen de Lectura en Veu Alta de 2017 que es va celebrar al Teatre Nacional de Catalunya

L'Ivan Sánchez en plena acció durant la final del Certamen de Lectura en Veu Alta de 2017El dimarts 30 de maig de 2017 l’Ivan Sánchez va representar a l’Institut Josep Vallverdú en la categoria de Corsaris de la final del Certamen de Lectura en Veu Alta. La cita va tenir lloc en un escenari privilegiat, el Teatre Nacional de Catalunya (TNC), que va ser testimoni de la màgia de la lectura. La sala del TNC, plena a vessar, festejava i acomiadava la tretzena edició del certamen. Tot i no poder alçar-se amb el premi final, cal felicitar l’Ivan Sánchez que, per segon any consecutiu, assolia una meritòria classificació per a la darrera fase del concurs.

Si voleu reviure la jornada podeu mirar la notícia que en va fer el Telenotícies migdia (al minut 41.45 del vídeo) o la de l’InfoK del Canal 33.  A més, si no us en voleu perdre ni un detall podeu mirar el següent vídeo on hi trobareu tota la final del Certamen. També podreu veure als representants de l’Institut Josep Vallverdú a la festa si visiteu aquesta galeria d’imatges.

D’entre els records de la vetllada, als seus participants els queda, entre d’altres, la lliçó d’Antoni Subirà, president de la Fundació Enciclopèdia Catalana que els va recordar que “només les coses que costen esforç donen felicitat”. Una reflexió que, amb l’agraïment a tots els que han fet possible el camí dels lectors i lectores fins al TNC, clou la participació d’enguany de l’Institut Josep Vallverdú al Certamen de Lectura en Veu Alta. Una cloenda que volem tancar amb una invitació a la lectura: gaudiu-la que és cultura!