DEFC 2020 – 28 d’abril

El proper dimarts 28 d’abril és el Dia de l’Educació Física al Carrer (DEFC). A causa de la situació que estem vivint aquests dies provocada pel coronavirus, resulta evident la importància de fer activitat física durant el confinament per mantenir la salut física i mental del conjunt de la població. Per això el DEFC 2020 no pot faltar a la seva cita. El Dia de l’Educació Física al Carrer es convertirà en el Dia de l’Educació Física A CASA i posarà de manifest, ara més que mai, un dels pilars de l’Educació Física que reben els nostres alumnes: conèixer i aplicar estils de vida actius en benefici de la salut.

Des de l’Institut de Gurb ens hem inscrit a aquesta iniciativa organitzada pel COPLEFC i us animem a participar de la jornada.

Què hem organitzat?

Us proposem 3 reptes diferents. Us hi atreviu?

 

Què heu de fer?

  1. Mireu-vos els reptes que us enllacem.
  2. Entreneu-los.
  3. Enregistreu-los.
  4. COMPARTIU-LOS!

 

Qui hi pot participar?

Volem fer-ne el màxim ressò, per tant, animem a tothom a participar-hi i a desafiar els vostres coneguts! Ah, i podeu participar a tots els reptes. Com més, millor!

 

On s’ha de compartir?

Pengeu els vostres vídeos a Instagram  amb l’etiqueta @institutdegurb i els hashtags #DEFC2020 i el del repte que feu: #reptelimbo, #reptemosca o #reptesitLhold

Si no disposeu d’Instagram, podeu enviar el vostre vídeo per correu electrònic a albert.barniol@institutdegurb.cat o pere.vila@institutdegurb.cat.

 

Quan ho heu de penjar?

Durant tot el dia 28 d’abril.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>