Sortida al teatre

Aquest curs l’Institut ha iniciat la promoció d’una sèrie de sortides culturals obertes a tota la comunitat educativa: alumnat, personal i famílies. El primer espectacle al qual s’assistirà és Paraules d’amor, una obra de Joan Ollé sobre els barbarismes d’ús quotidià. Com a activitat prèvia… Llegeix més»

Nova activitat extraescolar de padel

L’Associació Esportiva Escolar de l’Institut de Gurb posa en marxa una nova activitat extraescolar de padel al Padel Osona de Gurb. S’ofereixen dues opcions d’inscripció:

  • Opció 1: un dia a la setmana.
  • Opció 2: dos dies a la setmana.

Els dies de realització de l’activitat es concretaran tenint… Llegeix més»

Bones festes!

L’any s’acaba i estem a punt de començar les vacances. És per això que l’Institut de Gurb vol desitjar-vos un bon Nadal i un feliç any 2019 amb aquesta felicitació audiovisual que han dirigit i produït els alumnes de l’optativa TIC de 4t d’ESO amb… Llegeix més»

La postal de Nadal de l’Institut de Gurb

Aquest any, els alumnes de 1r i 3r d’ESO, des des l’assignatura d’Educació visual i plàstica, han participat en un concurs de disseny de postals de Nadal. Per crear-les, han utilitzat tècniques pictòriques i pop-up, i, sobretot, molta creativitat. Els resultats han estat tan bons… Llegeix més»

Noves sortides culturals compartides

Aquest curs l’Institut de Gurb proposa sortides culturals en horaris no lectius obertes a tota la comunitat educativa: alumnat, famílies i personal docent i d’administració i serveis. Es tracta de compartir experiències culturals en un ambient distès i d’oci.
El primer espectacle proposat és Paraules d’amor, una… Llegeix més»

Intercanvi amb Holanda 2018-19

Benvolgudes famílies,
Us compartim la presentació de la reunió de pares de l’intercanvi amb Holanda que es va dur a terme ahir, dia 17 de desembre, a les 6 de la tarda a l’institut:

 
També us adjuntem l’enllaç al formulari que utilitzarem per recollir les dades… Llegeix més»

Es constituteix el nou Consell Escolar

Ahir, dimarts dia 11 de desembre, es va constituir el nou Consell Escolar de l’Institut de Gurb. Donem la benvinguda a l’Ona Creixans i el Gerard Morán com a representants dels alumnes, al Joan Martínez com a representant de les famílies, a la Laura Aguilera… Llegeix més»

Resultats de les eleccions al Consell Escolar

Avui, dimarts dia 27 de novembre, s’han realitzat les eleccions al Consell Escolar. A continuació, us compartim els resultats:
Els candidats guanyadors del sector alumnes han estat el Gerard Morán, de 3r d’ESO, i l’Ona Creixans, de 2n d’ESO, que han obtingut molts vots de les… Llegeix més»

El projecte De font en font, a la UVic

El passat dilluns dia 19 de novembre, l’Institut de Gurb va ser convidat a presentar el projecte d’emprenedoria De font en font a la Universitat de Vic. Concretament, es va fer la presentació als alumnes de l’assignatura Innovació i investigació educativa del màster de CAFE.
Els… Llegeix més»

Eleccions al Consell Escolar

Avui, dilluns dia 5 de novembre de 2018, s’inicia el procés per renovar una part dels membres del Consell Escolar del centre, que és el màxim òrgan de participació de la comunitat educativa.
Les eleccions al Consell Escolar es duen a terme cada dos anys. Aquest… Llegeix més»

Esquiada 2018

Benvolgudes famílies,
Adjuntem la presentació Power Point que vam utilitzar per la reunió informativa sobre l’esquiada que es va realitzar dimarts passat, dia 30 d’octubre.
ESQUIADA 2018
Per qualsevol dubte, us podeu posar en contacte amb nosaltres.
Cordialment,
Departament d’Educació Física