Resultats de les eleccions al Consell Escolar

Avui, dimarts dia 27 de novembre, s’han realitzat les eleccions al Consell Escolar. A continuació, us compartim els resultats:
Els candidats guanyadors del sector alumnes han estat el Gerard Morán, de 3r d’ESO, i l’Ona Creixans, de 2n d’ESO, que han obtingut molts vots de les… Llegeix més»

El projecte De font en font, a la UVic

El passat dilluns dia 19 de novembre, l’Institut de Gurb va ser convidat a presentar el projecte d’emprenedoria De font en font a la Universitat de Vic. Concretament, es va fer la presentació als alumnes de l’assignatura Innovació i investigació educativa del màster de CAFE.
Els… Llegeix més»

Eleccions al Consell Escolar

Avui, dilluns dia 5 de novembre de 2018, s’inicia el procés per renovar una part dels membres del Consell Escolar del centre, que és el màxim òrgan de participació de la comunitat educativa.
Les eleccions al Consell Escolar es duen a terme cada dos anys. Aquest… Llegeix més»

Esquiada 2018

Benvolgudes famílies,
Adjuntem la presentació Power Point que vam utilitzar per la reunió informativa sobre l’esquiada que es va realitzar dimarts passat, dia 30 d’octubre.
ESQUIADA 2018
Per qualsevol dubte, us podeu posar en contacte amb nosaltres.
Cordialment,
Departament d’Educació Física
 

Certificats Escola Oficial d’Idiomes

Aquest matí ha vingut la Vanesa Campillejo, directora de l’EOI de Vic, a fer el lliurament dels certificats als alumnes que van aprovar el B1 d’anglès al juny. Moltes felicitats a tots, i també a tots els que van aprovar el B2!