Musical 2019

Us compartim el vídeo de No tinc talent, el musical de l’Institut de Gurb 2019, que va representar l’alumnat del centre el passat dijous dia 13 de juny al Pavelló de Gurb. Desitgem que us agradi!

A la galeria d’imatges d’aquesta mateixa pàgina, hi podeu trobar… Llegeix més»

Matrícula 2019-20

La matrícula per al proper curs 2019-20 es realitzarà entre els dies 20 i 26 de juny. Consulteu l’apartat de secretaria d’aquesta pàgina web per poder obtenir informació sobre l’import de la matrícula i tota la documentació que cal lliurar per tal de fer-la efectiva.
Llegeix més»

Taller familiar Controlem a internet?

L’Institut de Gurb, juntament amb les Escoles de Gurb i l’AMPA de les dues entitats, organitza el taller Controlem a internet? sobre l’ús responsable del món digital, a càrrec del formador Enric Bastardas. Es tracta d’un taller de dues sessions on es tractaran temes com les… Llegeix més»

Taller de robòtica per a noies

L’empresa Aprentik, que duu a terme l’activitat extraescolar de robòtica a l’Institut, davant la baixa participació de l’alumnat femení als seus cursos de robòtica i també a la poca representació femenina a les carreres científiques i tecnològiques, convida a totes les noies del centre a… Llegeix més»

Xerrada sobre el bullying

L’Institut i les Escoles de Gurb organitzen conjuntament una xerrada per a famílies anomenada El risc del bullying. Què fer com a pares i mares davant de l’assetjament escolar?, que tindrà lloc el proper dimecres dia 3 d’abril a les 17:00 h a les Escoles… Llegeix més»

Viatge a Holanda – abril 2019

La setmana que ve, 50 alumnes de 3r d’ESO marxen d’intercanvi a Holanda, a les ciutats de Groningen i Zwolle. Us compartim la presentació de la reunió de pares d’avui dilluns, dia 25 de març, on trobareu tota la informació pràctica per acabar de preparar… Llegeix més»

Jornada de portes obertes 2019


El proper dissabte dia 16 de març, de 10 a 12 h del matí, celebrarem la nostra jornada de portes obertes. Us convidem a assistir-hi per conèixer les nostres instal·lacions, el nostre personal, el nostre projecte educatiu… en definitiva, per conèixer l’Institut de Gurb!… Llegeix més»