Matrícula curs 2021-22

La matrícula per al proper curs 2021-22 es realitzarà entre els dies 14 i 18 de juny. Consulteu l’apartat de secretaria d’aquesta pàgina web per poder obtenir informació sobre l’import de la matrícula i tota la documentació que cal lliurar per tal de fer-la efectiva.
Llegeix més»

Tria d’optatives de 4t d’ESO

Benvolgudes famílies,
Per tal d’informar-vos sobre la tria d’optatives de 4t d’ESO per al curs 2021-22, hi ha convocada una reunió virtual el dijous dia 17 de juny a les 18:00 h. En aquesta sessió es detallaran els continguts i l’organització de les matèries, així com… Llegeix més»

Xerrada virtual sobre sexualitat per a les famílies

Des de l’AMPA de l’Institut s’ha organitzat una xerrada per tal d’oferir recursos per garantir un millor acompanyament als adolescents i a les seves sexualitats. L’objectiu és facilitar que els adolescents puguin diferenciar entre la seva sexualitat real i la hipersexualització adulta, coitocentrada, homòfoba i… Llegeix més»

Ajuts a l’escolarització curs 2021-22

Per facilitar-vos els tràmits i la gestió dels ajuts i serveis, i evitar al màxim la mobilitat i el risc de contagi de la COVID-19, enguany totes les sol·licituds de les diverses línies d’ajut es podran efectuar en línia (telemàticament).
Renovacions dels següents tipus d’ajuts:

Número de desempat preinscripcions

Us informem que el número de desempat per determinar l’ordre de les sol·licituds de preinscripció és el 40.900. Aquest número serveix per ordenar les sol·licituds en els casos d’empat de punts.

 
 

Estudis postobligatoris

Calendari de preinscripció i matriculació
A continuació es mostra el calendari de preinscripció i matriculació als estudis postobligatoris per a l’alumnat del centre que acaba 4t d’ESO al juny.

Fases
Dates

Publicació de l’oferta inicial de places.
7 de maig

Presentació de sol·licituds de preinscripció
11 al 17 de maig

Presentació de documentació… Llegeix més»

Portes Obertes 2021

Aquest curs 2020-21, l’Institut de Gurb ofereix una Jornada de Portes Obertes especial, adaptada a la situació sanitària del moment. Es tracta d’una proposta híbrida entre virtual i presencial que permetrà conèixer el centre a través de la pantalla i visitar-ne les instal·lacions de forma… Llegeix més»

Carnaval 2021

Aquesta setmana, a l’Institut de Gurb hem celebrat la festa del Carnaval, aquest any força diferent, però no per això menys divertida. L’organització de la festa ha anat a càrrec de l’alumnat de 4t d’ESO del servei comunitari intern de participació que, juntament amb la… Llegeix més»

Auditoria interna

L’Institut de Gurb segueix avançant a bon ritme pel camí de la qualitat i la millora contínua
Els dies 14 i 18 de gener l’Institut de Gurb va ser auditat novament. Aquesta vegada es tractava de l’auditoria interna recomanada pel 3r any de participació al Projecte… Llegeix més»

Participació en un projecte Erasmus+

Des del passat mes de setembre, l’Institut de Gurb forma part de l’equip de la Universitat de Vic impulsor del projecte Alliance 3 (Escoles, famílies i comunitat contra l’abandonament escolar). Es tracta d’un projecte d’investigació Erasmus+ que compta amb socis de 4 centres europeus (3… Llegeix més»

Bones festes i feliç 2021!

En aquest any tan atípic, l’Institut de Gurb vol agrair la col·laboració i el suport rebut a tota la comunitat educativa. Creiem que, entre tots, hem superat amb èxit una situació nova que ha estat un repte per tothom. Ens quedem amb els aprenentatges que… Llegeix més»