Informacions inici de curs 2021-22

Benvolgudes famílies,
A continuació trobareu les indicacions per a l’inici d’aquest nou curs 2021-22.
Agraïm per endavant la vostra col·laboració per, entre tots, fer que l’Institut de Gurb continuï sent un centre segur i acollidor per tothom.

 
Dates i horaris
Les classes començaran el proper dilluns dia 13 de… Llegeix més»

Convalidacions

Benvolgudes famílies,
Us recordem que a l’apartat de convalidacions d’aquesta pàgina web trobareu tota la informació relativa a les convalidacions de matèries de l’ESO per a l’alumnat que cursa estudis de música o dansa en un conservatori, en un centre professional o en una escola… Llegeix més»

Iniciem el nou curs 2021-22

Avui ha començat el nou curs 2021-22. Un any més, comptem amb un gran equip de professionals. Donem la benvinguda al professorat que s’incorpora al centre aquest any i agraïm la implicació de tot l’equip en les tasques de preparació del nou curs que avui… Llegeix més»

Carta dels Consellers d’Educació i Salut

Benvolgudes famílies,
A continuació, podeu llegir l’escrit en relació a l’inici de curs que els consellers d’Educació i Salut, els honorables Sr. Josep Gonzàlez-Cambray i Sr. Josep Maria Argimon, adrecen a les famílies dels centres educatius.
Carta
Cordialment,
Equip directiu

Bones vacances!

L’Institut de Gurb romandrà tancat per vacances del 31 de juliol al 31 d’agost.
Alumnat, professorat, PAS, famílies i tota la comunitat educativa, aprofitem per agrair-vos l’esforç que heu fet al llarg d’aquest curs. Hem tornat a demostrar que junts, som imparables!
Fins al setembre! Molt bones… Llegeix més»

Activitats extraescolars curs 2021-22

Benvolgudes famílies,
L’Institut de Gurb ofereix 5 activitats extraescolars per al proper curs 2021-22: escalada, robòtica, teatre, pàdel i idiomes. Trobareu tota la informació i els enllaços per fer la inscripció a l’apartat d’activitats extraescolars d’aquesta pàgina web.
Bon estiu!

 
 

Viatge de 4t d’ESO a Cantàbria

Aquest curs 2020-21 hem pogut recuperar el viatge de final d’etapa a Cantàbria que el curs passat, malauradament, no es va poder realitzar a causa de la COVID-19. Organitzar el viatge no era un repte fàcil, però el centre, i especialment l’equip docent de 4t… Llegeix més»

Taller creatiu 2n d’ESO

Aquest curs 2020-21, l’alumnat de 2n d’ESO ha dut a terme un taller creatiu que ha combinat diferents disciplines artístiques com la música, la dansa i el teatre. Cada grup bombolla ha dissenyat i produït una petita obra, que van representar i gravar durant l’última… Llegeix més»

Moltes gràcies, Pep!!!

Aquest curs 2020-21 es jubila en Pep Batalla, professor del centre des que aquest va obrir l’any 2010. El passat dia 11 de juny, tot l’alumnat, professorat i PAS del centre li va fer un homenatge per acomiadar-lo i agrair-li la gran tasca que ha… Llegeix més»

Acte de graduació de 4t d’ESO

El dilluns dia 21 de juny, a les 19:00 h al Teatre del Molí de l’Esperança de Gurb, va tenir lloc l’acte de graduació de 4t d’ESO de l’Institut de Gurb, en el qual es va acomiadar l’alumnat de la promoció 2017-2021.
A continuació es pot… Llegeix més»

Matrícula curs 2021-22

La matrícula per al proper curs 2021-22 es realitzarà entre els dies 14 i 18 de juny. Consulteu l’apartat de secretaria d’aquesta pàgina web per poder obtenir informació sobre l’import de la matrícula i tota la documentació que cal lliurar per tal de fer-la efectiva.
Llegeix més»