Extraescolar de conversa en anglès

En Sam, el nostre auxiliar de conversa, ofereix classes extres de conversa per tot l’alumnat que estigui interessat en seguir millorant la comunicació oral en anglès. Es faran a l’institut, en horari de tarda, en grups de 6 i per nivells.
En aquestes sessions, es posaran… Llegeix més»

El director de l’Institut de Gurb, Francesc Giménez, a la jornada ‘Servei Comunitari. Impulsem la ciutadania activa’

Aquest matí ha tingut lloc, a l’Espai Bital de l’Hospitalet de Llobregat, la jornada Servei Comunitari. Impulsem la ciutadania activa, que té per objectius conèixer la situació actual i valorar el procés d’implementació del Servei Comunitari als centres educatius, compartir experiències i plantejar propostes… Llegeix més»

Bones Festes!

Aquest any s’ha dut a terme novament un concurs per triar la postal de Nadal del centre. La guanyadora ha estat la postal de la Montse Vilamala de 1r d’ESO B. Enhorabona!

Amb aquesta postal i amb el vídeo que ha realitzat l’alumnat de l’optativa… Llegeix més»

Venda de xocolates de Sant Tomàs

Els alumnes de 4t d’ESO, per recollir diners pel viatge de final de curs a Cantàbria, estan venent xocolates i torrons elaborats a l’obrador de Sant Tomàs. Es tracta d’una col·laboració entre l’institut i l’entitat que té per objectiu la sensibilització de l’alumnat. Es va… Llegeix més»

Intercanvi a Holanda

Ahir, dilluns 18 de novembre, es va fer la reunió informativa sobre l’intercanvi que l’Institut fa cada any amb Holanda, a les localitats de Groningen i Zwolle. Aquí us deixem la presentació i també l’enllaç al formulari definitiu d’inscripció, que es tancarà dijous 28 de… Llegeix més»

Dia Mundial de la Filosofia

Des del 2005, cada any es celebra el Dia Mundial de la Filosofia. La filosofia és l’acte de qüestionar-se les coses, i aquest fet és important “pel desenvolupament del pensament humà, per cada cultura i per cada persona” (UNESCO). La filosofia és, doncs, una disciplina… Llegeix més»

Concurs Endevina l’element químic

El Departament de ciències ha organitzat un concurs anomenat Endevina l’element químic per a la 24a Setmana de la Ciència, que es celebra del 8 al 17 de novembre.

Durant aquesta setmana, es plantejaran 4 enigmes, un cada dia, de dilluns a dijous. Tots els… Llegeix més»