Taller familiar Controlem a internet?

L’Institut de Gurb, juntament amb les Escoles de Gurb i l’AMPA de les dues entitats, organitza el taller Controlem a internet? sobre l’ús responsable del món digital, a càrrec del formador Enric Bastardas. Es tracta d’un taller de dues sessions on es tractaran temes com les… Llegeix més»

Taller de robòtica per a noies

L’empresa Aprentik, que duu a terme l’activitat extraescolar de robòtica a l’Institut, davant la baixa participació de l’alumnat femení als seus cursos de robòtica i també a la poca representació femenina a les carreres científiques i tecnològiques, convida a totes les noies del centre a… Llegeix més»

Xerrada sobre el bullying

L’Institut i les Escoles de Gurb organitzen conjuntament una xerrada per a famílies anomenada El risc del bullying. Què fer com a pares i mares davant de l’assetjament escolar?, que tindrà lloc el proper dimecres dia 3 d’abril a les 17:00 h a les Escoles… Llegeix més»

Viatge a Holanda – abril 2019

La setmana que ve, 50 alumnes de 3r d’ESO marxen d’intercanvi a Holanda, a les ciutats de Groningen i Zwolle. Us compartim la presentació de la reunió de pares d’avui dilluns, dia 25 de març, on trobareu tota la informació pràctica per acabar de preparar… Llegeix més»

Jornada de portes obertes 2019


El proper dissabte dia 16 de març, de 10 a 12 h del matí, celebrarem la nostra jornada de portes obertes. Us convidem a assistir-hi per conèixer les nostres instal·lacions, el nostre personal, el nostre projecte educatiu… en definitiva, per conèixer l’Institut de Gurb!… Llegeix més»

Vaga dijous 21 de febrer

Benvolgudes famílies,
Us comuniquem que, davant de la convocatòria de vaga per al dijous 21 de febrer, i tenint en compte que la majoria de treballadors del centre ha manifestat fer ús del seu dret a vaga, no serà possible dur a terme l’activitat lectiva habitual. De totes… Llegeix més»