Carnaval 2021

Aquesta setmana, a l’Institut de Gurb hem celebrat la festa del Carnaval, aquest any força diferent, però no per això menys divertida. L’organització de la festa ha anat a càrrec de l’alumnat de 4t d’ESO del servei comunitari intern de participació que, juntament amb la… Llegeix més»

Portes obertes 2021

Aquest curs 2021, l’Institut de Gurb ofereix una Jornada de Portes Obertes especial, adaptada a la situació sanitària del moment. Es tracta d’una proposta híbrida entre virtual i presencial que permetrà conèixer el centre a través de la pantalla i visitar-ne les instal·lacions de forma… Llegeix més»

Auditoria interna

L’Institut de Gurb segueix avançant a bon ritme pel camí de la qualitat i la millora contínua
Els dies 14 i 18 de gener l’Institut de Gurb va ser auditat novament. Aquesta vegada es tractava de l’auditoria interna recomanada pel 3r any de participació al Projecte… Llegeix més»

Participació en un projecte Erasmus+

Des del passat mes de setembre, l’Institut de Gurb forma part de l’equip de la Universitat de Vic impulsor del projecte Alliance 3 (Escoles, famílies i comunitat contra l’abandonament escolar). Es tracta d’un projecte d’investigació Erasmus+ que compta amb socis de 4 centres europeus (3… Llegeix més»

Bones festes i feliç 2021!

En aquest any tan atípic, l’Institut de Gurb vol agrair la col·laboració i el suport rebut a tota la comunitat educativa. Creiem que, entre tots, hem superat amb èxit una situació nova que ha estat un repte per tothom. Ens quedem amb els aprenentatges que… Llegeix més»

Sortida a la neu

El Departament d’Educació Física organitza una sortida a la neu dirigida a tot l’alumnat de l’institut, que es realitzarà, si les condicions de la pandèmia ho permeten, a La Molina (1r i 2n d’ESO) i La Masella (3r i 4t d’ESO) el dia 21 de… Llegeix més»

Canvi d’inspector

Avui, divendres dia 30 d’octubre, a causa de la rotació d’inspectors que estableix el Departament d’Educació, s’ha dut a terme un canvi d’inspector al centre. S’acomiada de nosaltres el sr. Ramon Solà, inspector del centre en els últims 5 anys, i s’incorpora al càrrec el… Llegeix més»

Reunions inici de curs

Els dimarts 29 de setembre (1r i 2n d’ESO) i 6 d’octubre (3r i 4t d’ESO) tindran lloc les habituals reunions inicials de curs. En aquestes trobades, les famílies i els equips de tutors i tutores de grup i individuals es presenten i es donen… Llegeix més»

Indicacions inici de curs

Benvolgudes famílies,
A continuació trobareu les indicacions per a l’inici del curs 2020-21, que hem preparat intensament per garantir la seguretat de tota la comunitat educativa.
Agraïm per endavant la vostra col·laboració per, entre tots, fer de l’Institut de Gurb un centre obert, segur, acollidor i de… Llegeix més»

Inici del nou curs 2020-21

Avui hem iniciat el curs 2020-21. Tenim la sort de comptar amb un gran equip de professionals, a qui donem la benvinguda i agraïm la implicació des del primer minut. Engeguem aquest nou curs carregats d’il·lusió i amb una gran organització, que segur que farà… Llegeix més»

Bones vacances!

L’Institut de Gurb romandrà tancat per vacances de l’1 al 31 d’agost.
Aprofitem per agrair-vos l’esforç que totes i tots heu fet al llarg d’aquest curs, especialment en els últims mesos. Moltes gràcies, alumnat, professorat, PAS, famílies i tota la comunitat educativa! Hem demostrat que junts,… Llegeix més»

2020, l’any de la preauditoria

Aquest curs 2019-20 l’Institut de Gurb ha viscut una nova experiència, que és la realització d’una preauditoria.
A inicis del curs passat, el centre es va introduir al món de la qualitat i la millora contínua entrant a formar part, com a centre oient, del Projecte… Llegeix més»