Reunions inici de curs

Els dimarts 29 de setembre (1r i 2n d’ESO) i 6 d’octubre (3r i 4t d’ESO) tindran lloc les habituals reunions inicials de curs. En aquestes trobades, les famílies i els equips de tutors i tutores de grup i individuals es presenten i es donen… Llegeix més»

Indicacions inici de curs

Benvolgudes famílies,
A continuació trobareu les indicacions per a l’inici del curs 2020-21, que hem preparat intensament per garantir la seguretat de tota la comunitat educativa.
Agraïm per endavant la vostra col·laboració per, entre tots, fer de l’Institut de Gurb un centre obert, segur, acollidor i de… Llegeix més»

Inici del nou curs 2020-21

Avui hem iniciat el curs 2020-21. Tenim la sort de comptar amb un gran equip de professionals, a qui donem la benvinguda i agraïm la implicació des del primer minut. Engeguem aquest nou curs carregats d’il·lusió i amb una gran organització, que segur que farà… Llegeix més»

Bones vacances!

L’Institut de Gurb romandrà tancat per vacances de l’1 al 31 d’agost.
Aprofitem per agrair-vos l’esforç que totes i tots heu fet al llarg d’aquest curs, especialment en els últims mesos. Moltes gràcies, alumnat, professorat, PAS, famílies i tota la comunitat educativa! Hem demostrat que junts,… Llegeix més»

2020, l’any de la preauditoria

Aquest curs 2019-20 l’Institut de Gurb ha viscut una nova experiència, que és la realització d’una preauditoria.
A inicis del curs passat, el centre es va introduir al món de la qualitat i la millora contínua entrant a formar part, com a centre oient, del Projecte… Llegeix més»

Moltes gràcies, Montserrat!

Aquest final de curs és especial a l’Institut de Gurb perquè es jubila la Montserrat Pañella, que ha estat professora del centre des del tercer any de la seva obertura i la coordinadora pedagògica dels últims 2 cursos.
La implicació que ha tingut en el projecte… Llegeix més»

Bye bye, Sam!!!

Durant els darrers dos cursos (2018-19 i 2019-20) hem tingut la sort de comptar amb un auxiliar de conversa molt especial i estimat per tots, en Sam Green. En Sam té 23 anys i és de Watford, al Regne Unit. Durant aquests dos anys ha… Llegeix més»