En Francesc Giménez al Claustre Obert del Departament d’Educació

Avui el nostre director, Francesc Giménez, ha participat al webinar Claustre Obert del Departament d’Educació, un nou espai que dona veu a la comunitat educativa de centres de tot el territori català per a compartir les respostes educatives que s’estan donant en aquest escenari extraordinari que estem vivint, en línia amb el Pla d’acció de Centres educatius en línia. Claustre Obert vol donar visibilitat a pràctiques de referència que s’estan duent a terme en els centres educatius, totes elles per donar una resposta educativa a les necessitats del seu entorn.

El títol del webinar és Respostes educatives en situacions excepcionals i aquest ha estat presentat i moderat per Asha Miró i ha comptat amb la participació del Dr. David Bueno, l’Anna Panisello, cap d’estudis de l’Escola Sant Llàtzer de Tortosa, la Dolors Queralt, directora de l’institut escola Daniel Mangrané de Jesús, i en Francesc Giménez, director de l’Institut de Gurb.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>