Projecte #EveryNameCounts

Aquest any es commemora el 75è aniversari de l’alliberament de tots els camps de concentració i d’extermini nazis. El 5 de maig de 1945 es va alliberar Mauthausen, el camp de concentració on hi hagué més persones republicanes espanyoles internades. Per aquest motiu, el 5 de maig és el dia en memòria dels deportats i deportades republicans espanyols i de totes les víctimes del nazisme a Espanya.

Nosaltres els volem commemorar participant al projecte #EveryNameCounts, d’@ArolsenArchives. Participant-hi, ajudes a milers de familiars de víctimes de l’holocaust que busquen als seus avis i besavis a través d’Internet. Sovint només coneixen els seus noms. Fem-los visibles!

Per unir-vos-hi, obriu la pàgina del projecte, cliqueu “Classify” o trieu les llistes d’un camp específic a “Get Started” i llegiu els consells útils per treballar amb els arxius.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>