CFGS DIRECCIÓ DE CUINA
|
UNIFORMITAT
|
|
EINES
|
- Mini Termòmetre immersió
- Pinces de carn
- Escatador
- Ganivet desossador 16 cm color negre.
- Pinzell
- Rasqueta de 9 cm
- Lleva cors
- Cullereta buidadora doble
- Pinces per treure espines de peix
- Espàtula pastissera amb colze de 26 cm
- Espàtula petita amb colze de 13 cm
- Ganivet Serra 30 cm
- Ganivet Ceber 25 cm color negre.
- Maletí d’ eines
- Rasqueta per pasta (llengua)
- Pela patates
- Ganivet Puntilla 10 cm color negre
- Tisores cuina
- Boquilles Inox – 3 llises 3 arrissades (nº6,8,10)
|
A més del material anteriorment detallat l’alumnat també haurà de portar:
- Balança de cuina digital
- Microplane per cítrics
- Calculadora
- Espàtula petita de colze
- Pinces d’emplatar
- Retolador permanent
- Bolígraf
- Llibreta
- Encenedor llarg
- Raspall per netejar ungles
- Balança de precisió
|
Podeu comprar aquest material a qualsevol botiga sempre i quan sigui igual a l’anteriorment assenyalat, i no modifiqui la línia d’uniformitat definida al centre pel que fa al model, disseny, colors i brodats.
Podeu consultar els preus aproximats aproximats del cicle al següent enllaç: https://agora.xtec.cat/iesehtb/secretaria/preinscripcio-cfgs/preus-aportacions-i-taxes/