Aportacions material específic alumnat repetidor CFGM

HOTELERIA

CFGM CUINA I GASTRONOMIA – 1r
  • MP2 Preelaboració i conservació d’aliments
  • MP3 Tècniques culinàries
CFGM CUINA I GASTRONOMIA  – 2n
  • MP4 Processos bàsics de pastisseria i rebosteria
  • MP5 Productes culinaris
  • MP6 Postres en restauració
  • MP11 Síntesi
CFGM SERVEIS EN RESTAURACIÓ – 1r
  • MP2 Operacions bàsiques en bar-cafeteria
  • MP3 Operacions bàsiques en restaurant
  • MP4 Serveis en bar-cafeteria
CFGM SERVEIS EN RESTAURACIÓ – 2n
  • MP5 Serveis en restaurant i esdeveniments especials
  • MP7 El vi i el seu servei
  • MP13 Síntesi
(Dos o més mòduls pràctics– 550 €   /   Un MP – 325 €   /   Cap MP – 100 €)