CFGM FORNERIA, PASTISSERIA I CONFITERIA
|
UNIFORMITAT
|
|
EINES
|
- Pinzell
- Lleva cors
- Mini Termòmetre immersió
- Tallant d’acer quadrat
- Ganiveta/fulla per tallar pa
- Espàtula per temperar xocolata
- Espàtula amb colze 20cm
- Eina per ratllar pastissos (pinta)
- Sola de plàstic
- Espàtula 25 cm
- Ganivet Serra 30 cm
- Ganivet Ceber 25 cm color negre.
- Ganivet universal twin pollux.
- Maleta eines
- Rasqueta per pasta (llengua)
- Pela patates
- Ganivet Puntilla 10 cm color negre
- Tisores cuina
- Boquilles Inox – 3 llises 3 arrissades
|
A més del material anteriorment detallat l’alumnat també haurà de portar:
- Balança de cuina digital
- Bolígraf
- Microplane per cítrics
- Llibreta
- Calculadora
- Encenedor llarg
- Pinces d’emplatar
- Raspall per netejar ungles
- Retolador permanent
- Regle metàl·lic de 40 cm
- Balança de precisió
|
Podeu comprar aquest material a qualsevol botiga sempre i quan sigui igual a l’anteriorment assenyalat, i no modifiqui la línia d’uniformitat definida al centre pel que fa al model, disseny, colors i brodats.
Podeu consultar els preus aproximats aproximats del cicle al següent enllaç: https://agora.xtec.cat/iesehtb/secretaria/preinscripcio-cfgm/aportacions-cfgm/