Convocatòries i jornades Empresa Aprenent Centre Educatiu L'FP dual en imatges Informació general

 

CERTIFICACIONS FP DUAL: RECONEIXEMENT I OPORTUNITAT DE MILLORA. IMPULSEM LES EMPRESES D’FP DUAL

Ja són dotze les empreses que han rebut la certificació d’FP dual:

Adtel Sistemas de Telecomunicación S.L, Martiderm S.L, Enertecnic Solucions Energètiques S.L.U., Essity, Europastry, Comaigua, Elring Klinger S.A.U., Masa Servicios S.A., Bou Digital Color, Document Control Solutions (CTAIMA), Grupo Navec i Viajes para ti. 

Empreses diferents d’arreu del territori que han estat assessorades i acompanyades per quatre instituts, l’Institut Bernat el Ferrer de Molins de Rei, l’Institut Jaume Huguet de Valls, l’Institut Pere Martell de Tarragona i l’Institut Baix Camp de Reus per aconseguir aquest reconeixement  validat per APPLUS com a empresa certificadora.

Dins la Subdirecció de Programes i Projectes, el Projecte de Qualitat i millora Contínua i el programa d’FP dual  impulsem la certificació de qualitat de la formació en alternança DUAL del servei que presten les empreses a l’FP dual en col·laboració amb els centres.

Els centres educatius tenen integrada l’FP dual en els seus sistemes de gestió, dins del procés d’ensenyament-aprenentatge. Amb aquesta certificació volem donar un pas més, volem establir que la coordinació institut-empresa en la prestació d’aquest servei es desenvolupa amb els nivells de qualitat òptims pel centre.

Tres segells de qualitat.

COMPROMÍS    ASSEGURAMENT   EXCEL·LÈNCIA

Lligats al sistema de gestió de l’institut i al nivell de desenvolupament del servei d’FP dual que presta l’empresa.

Tenim els treballadors i treballadores del futur a les nostres mans.

Tota la documentació detallada amb la informació detallada en tres idiomes.

Protocol i “checklist” certificació qualitat empreses FP Dual (català)

Protocol i “checklist” certificació qualitat empreses FP Dual (castellà)

Protocol i “checklist” certificació qualitat empreses FP Dual (Anglès)

Notícia publicada a La Vanguardia sobre la certificació

XVIII JORNADA DE QUALITAT

 
Us informem que el dijous 12 de novembre de 2020 tindrà lloc la XVIII Jornada de Qualitat a l’Ensenyament. Aquest curs, donades les circumstàncies, es portarà a terme online.
El programa d’aquesta XVIII Jornada de Qualitat a l’Ensenyament pretén posar el focus en la importància que té la gestió dels resultats als centres educatius. Els resultats ens… Llegeix més»

Nueva Convocatoria Ayudas Dualiza 2020/2021


Fundación Bankia por la Formación Dual y la Asociación de Centros FP Empresa organizan la cuarta edición de la Convocatoria de Ayudas Dualiza. 400.000 euros para proyectos de Formación Profesional presentados por centros educativos de todo el país.
¿Qué es la Convocatoria Dualiza?
La Convocatoria es la apuesta de Dualiza por fomentar proyectos de colaboración centro-empresa. Está… Llegeix més»