Servei de Restauració

ELS NOSTRES RESTAURANTS:

Des del mes d’octubre passat, el departament d’hoteleria de l’INS EHTB, està oferint a tothom qui vulgui, gaudir d’una agradable experiència gastronòmica , els serveis del nostres menjadors.

Si el calendari i les activitats programades ho permeten, oferim als nostres clients una variada oferta gastronòmica, als dos restaurants del nostre centre:

  • De dimarts a divendres al restaurant de menú diari
  • i  de dimarts a divendres al restaurant pedagògic

Al restaurant de menú, podran degustar una oferta composada per un entrant, un principal i una postra, tot això acompanyat de beguda i cafè.

Al menú pedagògic, una selecció de plats de cuina regional, internacional i d’autor, en format menú degustació composat de cinc plats i dos postres, amb l’opció de vins a la carta o un maridatge pensat per a cada un dels menús.

Gràcies a aquestes activitats, els nostres alumnes d’hoteleria, tenen l’oportunitat de demostrar els coneixements i habilitats adquirides durant la seva formació al Centre. A continuació i com a petita mostra, podeu veure una selecció de fotografies d’algunes de les nostres elaboracions.

Aprofitem l’avinentesa des del departament d’hoteleria, per agrair als nostres clients la seva assistència, sense la qual, la nostra tasca docent no seria possible.

 

Restaurant Pedagògic