GRUPS | OFERTA | DEMANDA
1ra.OPCIÓ |
NOTES DE TALL | |||
VIA 1 | VIA 2 | VIA 3 | ||||
CFGS | ||||||
AGÈNCIES DE VIATGES I GESTIÓ D’ESDEVENIMENTS – MATÍ – HTA0 | 2 | 66 | 62 | 5,00 | 5,00 | 5,00 |
GESTIÓ D’ALLOTJAMENTS TURÍSTICS – MATÍ – HTB0 | 1 | 33 | 58 | 5,00 | 7,43 | 5,82 |
GESTIÓ D’ALLOTJAMENTS TURÍSTICS – TARDA– HTB0 | 1 | 33 | 15 | 5,00 | 5,00 | 5,00 |
GUIA, INFORMACIÓ I ASSISTÈNCIES TURÍSTIQUES – MATÍ – HTF0 | 1 | 33 | 33 | 5,00 | 5,00 | 5,00 |
DIRECCIÓ DE CUINA – HTD0 – MATÍ | 1 | 33 | 79 | 6,97 | 7,22 | 5,00 |
DIRECCIÓ DE CUINA – HTD0 – TARDA | 1 | 33 | 21 | 5,00 | 5,00 | 5,00 |
DIRECCIÓ DE SERVEIS EN RESTAURACIÓ – HTE0 | 1 | 33 | 31 | 5,00 | 5,00 | 5,00 |
Via 1: accés per batxillerat o ensenyaments equivalents (COU).
Via 2: accés per curs de formació específica i/o títol de tècnic de Formació Professional.
Via 3: accés per prova o altres titulacions.