VISITA DEL CONSELLER D’EDUCACIÓ PEL 50è ANIVERSARI

Visita Conseller 2019

Visita Conseller 50 Anys

El dissabte, 4 de maig, l’Honorable Conseller d’Educació, Sr. Josep Bargalló, va fer una visita al nostre institut per commemorar amb la comunitat educativa el 50è aniversari de la fundació del centre. Va estar acompanyat de nombroses autoritats com la directora territorial d’Educació, Montserrat Perelló, representants de la inspecció educativa, dels serveis educatius, de l’alcaldessa i membres del consistori d’Ulldecona, d’antics directors i directores, representants del Consell Escolar, del Claustre i del PAS, de l’AMPA, de l’Escola Ramon y Cajal, d’altres directors d’instituts de les Terres de l’Ebre i representants d’ajuntaments veïns, així com de públic en general.

Durant l’acte es va descobrir una placa commemorativa, es van visitar les instal·lacions i, a la sala d’actes “José Córdoba”, es van escoltar els parlaments del director Ricard Reverter, l’alcaldessa Núria Ventura i el mateix Conseller. El professor Ferran Grau, actualment director territorial d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a les Terres de l’Ebre, va glossar la història d’aquests 50 anys d’educació secundària a Ulldecona.

Durant l’acte també va intervenir el Grup Coral de l’Institut, el qual fou felicitat pel Conseller, i la celebració es va cloure amb un aperitiu als jardins del centre.

Crònica de l’acte – Canal 21 Ebre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>