TALLERS LINGÜÍSTICS EN ANGLÈS

Tallers lingüístics en anglès

Els passats 16 i 17 de desembre de 2020 es van realitzar al centre uns Tallers Lingüístics en anglès destinats a l’alumnat de 4t d’ESO. Els tallers, impartits per monitors especialistes d’anglès, estaven organitzats a partir d’activitats individuals i en grup relacionades amb les Ciències Naturals i el periodisme. Aquests tallers han substituït les colònies d’immersió lingüística que els mateixos alumnes havien de fer durant el mes de març de l’any passat i que van anul·lar-se per la pandèmia de la COVID-19.

Aquesta és una acció d’extensió educativa que vol contribuir a millorar la competència lingüística en llengua estrangera de l’alumnat i també de les seves habilitats socials i relacionals, atès que permet posar en pràctica valors i actituds essencials per a la convivència, com el respecte als companys i a la diversitat, i el sentit de la responsabilitat. Les activitats dissenyades contribueixen a l’adquisició de competències bàsiques i d’habilitats de caràcter social, emocional i relacional.

L’activitat és finançada pel Ministeri d’Educació i els Fons Socials Europeus dins el Programa operatiu d’ocupació, formació i educació de l’FSE 2014-2020 (POEFE).

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>