LLIURAMENT DELS PREMIS MANUEL SALES I FERRÉ 2020

Premis Manuel Sales i Ferré 2020

El dissabte, 24 d’octubre de 2020, a les 12:00, es va dur a terme l’acte de lliurament dels premis Manuel Sales i Ferré a treballs de recerca i investigació en la seva 2a edició. Al claustre de l’Ajuntament d’Ulldecona i amb restriccions d’aforament per les mesures de protecció contra la COVID19, l’acte va comptar amb la presència dels premiats, amb les seves famílies i representants dels centres docents, dels membres del jurat, així com d’una representació del professorat de l’Institut.

En aquesta edició el veredicte del jurat va ser el següent:

  • Premi MSF de Sociologia al treball “Primaveres trencades” de l’alumna Priscilla Vidal Solé de l’Institut Els Alfacs de Sant Carles de la Ràpita.
  • Premi MSF Terres de l’Ebre al treball “Reconstrucció dels orígens rapitencs” de l’alumne Pol Campo Ortí de l’Institut Els Alfacs de Sant Carles de la Ràpita.
  • Premi MSF Terres del Sénia al treball “La cuina; podem considerar-la ciència?” de l’alumna Iulia Platon Irghiznova de l’Institut Manuel Sales i Ferré d’Ulldecona.

En els seus parlaments, els alumnes van exposar les idees principals de llurs treballs i el seu procés d’elaboració. El director, Ricard Reverter, i l’alcaldessa, Núria Ventura, van glossar la figura de l’eminent sociòleg Sales i Ferré i van encoratjar els alumnes a seguir treballant en els seus camps d’estudi pel progrés social fonamentat en la investigació rigorosa i la recerca contínua.

Els alumnes van recollir el premi patrocinat per l’Ajuntament d’Ulldecona, consistent en un ordinador portàtil d’última generació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>