Repte Sant Jordi 2020

Aquest any la celebració de Sant Jordi (23 d’abril) es desenvoluparà en unes circumstàncies ben estranyes i excepcionals, però l’Escola Colors vol convidar a totes les famílies a participar d’aquesta tradició en la mesura que sigui possible. Per això, proposa el següents reptes:

Seguint la iniciativa de la Casa Batlló, us proposem engalanar i decorar els balcons o finestres amb roses, creades amb diferents tècniques i materials. A #TotsFemSantJordi podeu trobar idees i l’explicació detallada de la proposta.

A més, com que es commemora el dia mundial del llibre, no podem deixar de recordar la importància que té fomentar la lectura per gaudir i descobrir el món. Així que us demanem que ens envieu fotografies on estigueu llegint a qualsevol racó de casa.

Podeu enviar les imatges de les vostres roses, balcons i moments de lectura a les adreces de cada classe (P3, P4, P5, 1r, 2n, 3r, 4t, , 6èA i 6èB), així les podrem publicar i compartir amb la resta de companys i companyes als blogs de cicle.

Recordeu que aquesta tarda tindreu també disponible als blogs la nova proposta de treball setmanal per a cada classe, però de moment, els nens i nenes podeu gaudir de les activitats de Sant Jordi que us ofereix Petita Xarxa.

Imatge extreta de Beta Editorial

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>