Preinscripció i matrícula curs 21-22

Tota la informació a la web del Departament d’Educació https://preinscripcio.gencat.cat/ca/inici/

Termini de presentació de sol·licituds de preinscripció a segon cicle d’infantil i primària per al curs 2021 – 2022: del 15 al 24 de març de 2021.

Accediu per a fer la sol·licitud electrònica (si teniu certificat digital) o feu la sol·licitud amb suport informàtic. Recordeu tenir fotografiada o escanejada la documentació que heu d’adjuntar.


Oferta inicial de places a l’escola Colors per al curs 2021-2022 AQUÍ

Jornada virtual de Portes obertes a l’escola Colors: divendres 12 de març a les 17h.  https://youtu.be/qLF60bilqSU

Jornada informativa Comença el viatge a l’escola dels grans. 26 de febrer a les 18h.  Consulteu el díptic de Portes obertes a les escoles de Les Franqueses.

 

Guia de preinscripció 2021

Consulta de l’identificador de l’alumne/a RALC

Calendari provisional

 

Us convidem a llegir aquest document resum, a navegar pel menú de la nostra pàgina web on trobareu documents tan importants com el projecte educatiu o descobrir algunes de les activitats que fem al centre. També podeu veure algunes imatges de les instal·lacions i llegir informació sobre els serveis que ofereix l’AFA (Associació de Famílies).

Per a consultar qualsevol dubte sobre el projecte educatiu o el procés de preinscripció i matrícula, poseu-vos en contacte a través del correu a8066413@xtec.cat o telefònicament al 938497222.