Preinscripció i matrícula

Us facilitem tota la informació i documentació relacionada amb la preinscripció i la matrícula per al curs 20-21.

Dijous 7 de maig el Departament d’Educació va publicar instruccions sobre els canvis en la gestió de la preinscripció i matrícula del curs 20-21. Podeu llegir tots els detalls en aquest comunicat del Govern.

S’inicia el procés de preinscripció per l’educació infantil, primària i ESO del dia 13 de maig al 22 de maig, que es farà preferentment de manera telemàtica donades les circumstàncies excepcionals per la covid-19. Per a casos excepcionals, s’habilitarà la possibilitat de fer la preinscripció de manera presencial, només amb cita prèvia, durant uns dies concrets (en aquests casos, es prendran les mesures preventives de salut i higiene que determini el Departament d’Educació).

PREINSCRIPCIÓ TELEMÀTICA

del 13 al 22 de maig

 1. Accediu al formulari telemàtic de sol·licitud i ompliu les dades. Obtindreu un resguard de la sol·licitud. Aquest vídeo-tutorial us pot ajudar.
 2. Envieu per correu electrònic al centre escollit en primera opció el resguard de la sol·licitud i la documentació requerida escanejada o fotografiada.
 3. Rebreu un correu electrònic de l’escola com a justificant de recepció de la sol·licitud.
PREINSCRIPCIÓ PRESENCIAL (només en casos excepcionals, si no es pot realitzar la telemàtica)

19 de maig (de 9 a 13.30h) i 20 de maig (de 9 a 13.30h i de 15 a 16.30h)

 1. Sol·liciteu cita prèvia a través de l’eina de cita prèvia (ENCARA NO DISPONIBLE), per correu electrònic (a8066413@xtec.cat), o per telèfon (truqueu al 938497222, del dia 13 al 20 de maig; horari d’atenció: de 9 a 13.30h).
 2. El dia i hora acordada, ha de presentar-se al centre la persona sol·licitant (pot autoritzar per escrit a una altra persona en cas de pertànyer a grup de vulnerabilitat, en període de confinament o amb símptomes de covid-19). Recomanem portar mascareta i guants.
 3. Porteu imprès i omplert el document de sol·licitud de preinscripció (si és possible) i la documentació requerida.
La DOCUMENTACIÓ REQUERIDA que s’ha d’enviar en cas de fer preinscripció telemàtica o presentar al centre en cas de tenir cita prèvia:

 • DNI, targeta de residència on consta el NIE o altre document d’identitat del sol·licitant (pare, mare o tutor/a legal).
 • DNI del nen/a, si en té.
 • Llibre de família (tots els fulls que estiguin omplerts) o document relatiu a la filiació.

Per acreditar circumstàncies al·legades a efectes del barem de puntuació, també s’han d’enviar…

 • Certificat de convivència o volant municipal on constin el sol·licitant i l’alumne/a, si l’adreça del DNI no coincideix amb la que s’al·lega a la sol·licitud.
 • Acreditació del domicili del lloc de treball (còpia del contracte o certificat de l’empresa).
 • Documentació acreditativa de ser beneficiari de la prestació econòmica de la renda mínima d’inserció.
 • Document acreditatiu per discapacitat de l’alumne/a, pare, mare, tutor/a o germans.
 • Carnet vigent de família nombrosa o monoparental

Les famílies de 6è de l’escola, recordeu que heu de dirigir les sol·licituds de preinscripció dels vostres fills i filles pel curs 20-21 a l’institut escollit en primera opció. Aquí us facilitem informació de l’INS Lauro i de l’INS El Til·ler (2).

A més, a aquest enllaç del Departament d’Educació, les famílies que ho necessitin podran escoltar informació bàsica de preinscripció traduïda a diverses llengües (fula, punjabi, tagal, xinès, àrab, hindi, amazic, romanès, francès i bambara).

Podeu consultar l’oferta inicial de places a l’Escola Colors pel curs 20-21 i de tots els centres de Catalunya al Mapa escolar.

Llista de sol·licitud amb la puntuació provisional: 29 de maig (Consulta aquí o a Consulta de resultats)

Presentació de reclamacions: del 2 al 6 de juny (en cas de detectar un error en la puntuació que ha estat atorgada a la sol·licitud, cal fer una reclamació per correu electrònic a l’escola a8066413@xtec.cat, que respondrà com a justificant de recepció. De manera puntual i en casos excepcionals es podrà demanar cita prèvia al centre per a fer el tràmit presencialment).

El 9 de juny, un cop resoltes les reclamacions, s’han publicat les llistes amb la puntuació i el número aleatori assignat a cada sol·licitud per a l’ordenació en cas d’empat de puntuació. La llista ordenada definitiva (número desempat: 33.386) s’ha publicat l’11 de juny.

El 7 de juliol s’ha publicat l’oferta definitiva de places i la llista d’alumnat admès pel curs 20-21.

Cal formalitzar la matrícula entre el 13 i el 17 de juliol demanant cita prèvia per correu electrònic a a8066413@xtec.cat o per telèfon al 938497222 (de 9.00h a 13.30h).

La DOCUMENTACIÓ REQUERIDA que s’ha de portar és:

 • carnet de vacunacions (si no es té carnet de vacunacions cal presentar un certificat mèdic oficial o el carnet de salut amb les dosis de vacuna rebudes i les dates corresponents; si l’infant no ha estat vacunat per indicació mèdica o per altres circumstàncies, cal presentar un certificat mèdic oficial justificatiu).
 • 2 fotografies de l’alumne/a de mida carnet.
 • DNI renovat (només si el domicili al·legat a la sol·licitud de preinscripció no coincidia amb el domicili del DNI presentat).

Trobareu tota la informació a la pàgina del Departament i us oferirem més informació a la web de la nostra escola amb novetats a mesura que vagin sorgint.

 

Més informació

Calendari

Consulta de resultats

Dades de contacte de la nostra escola

Imprès sol·licitud d’inscripció

Barem de puntuació

Documentació requerida

Codis de centres

Guia 

Resolució EDU/576/2020

Resolució EDU/977/2020 que modifica l’anterior

 

Jornada de Portes Obertes a l’Escola Colors ANUL·LADA!

A causa de les circumstàncies excepcionals generades per l’estat d’alarma per la covid-19, es va haver d’anul·lar la jornada de Portes Obertes. És per això que intentem oferir-vos algunes alternatives per a que pugueu CONÈIXER LA NOSTRA ESCOLA.

D’una banda, us convidem a llegir aquest document resum, a navegar pel menú de la nostra pàgina web on trobareu documents tan importants com el projecte educatiu o descobrir algunes de les activitats que fem al centre. També podeu veure algunes imatges de les instal·lacions i llegir informació sobre els serveis que ofereix l’AFA (Associació de Famílies).

D’altra banda, per poder oferir-vos una atenció més personalitzada si ho necessiteu, us convidem a les famílies interessades en inscriure els vostres fills i filles a l’escola Colors a concertar una entrevista telefònica amb la directora, amb qui podreu comentar o consultar qualsevol dubte o neguit sobre el projecte educatiu o el procés de preinscripció i matrícula. Poseu-vos en contacte a través del correu a8066413@xtec.cat o telefònicament al 938497222.

També us oferim aquest vídeo per a que les famílies interessades pugueu conèixer l’escola una mica millor.

Tot i no haver pogut realitzar la jornada de portes obertes prevista, podeu escoltar els àudios que l’alumnat de 5è havia preparat per anunciar la jornada, en el marc del seu projecte d’aprenentatge – servei (cada any són els nens i nenes els que s’encarreguen d’una part important del desenvolupament d’aquest dia, aquí podeu veure una mostra d’altres anys).