Repte final de trimestre: Abraçades de paper

Obra de Rossi Hernández (tieta de l’alumne I.L. de 2n). Moltes gràcies!


A través de les xarxes s’ha engegat una iniciativa anomenada Cartes amb cor que demana a tots els nens i nenes, nois i noies de Catalunya, que enviïn les seves cartes de suport, dibuixos, poemes, vídeos, etc. a diferents centres hospitalaris per enviar força i ànims als malalts que estan en fase de recuperació i als professionals que en tenen cura, des del personal de neteja, fins al d’infermeria i auxiliars, tècnics de laboratori, zeladors, metges i tothom implicat.

L’escola Colors, que defineix l’educació en valors com a pilar fonamental, es vol afegir a aquesta meravellosa proposta i convidar a tots els membres de la comunitat educativa (petits, mitjans, grans i famílies) a que envieu a l’Hospital General de Granollers els escrits i dibuixos de suport a l’adreça d’ abraçades de paper perquè puguin rebre tots els missatges que esperen amb molta il·lusió. Us animem a enviar-ho també als comptes de les generacions de P3, P4, P5, 1r, 2n, 3r, 4t, , 6èA i 6èB per poder publicar-ho als blogs i compartir-ho amb les mestres, els companys i les companyes.

De moment, ja estan disponibles als blogs les notícies amb les imatges que van fer arribar els nens i nenes amb les seves activitats a casa durant el confinament. També s’hi publicarà una nova proposta de treball per a cada nivell (l’alumnat de 5è i 6è la rebrà directament a les seves adreces @escolacolors.org).

Amb aquestes propostes s’acaba el segon trimestre. A través de correu electrònic, s’enviarà a les famílies els informes corresponents a la segona avaluació dels nens i nenes de Primària (de 1r a 6è), contemplant fins el 12 de març d’acord amb els criteris dictats pel Departament d’Educació. Seguint també aquestes darreres indicacions, el tercer trimestre s’iniciarà dimarts 14 d’abril, molt probablement de manera no presencial, i haurà de continuar l’activitat formadora de manera telemàtica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>