#joemquedoacasa Cicle Superior Les activitats que fem a casa

#joemquedoacasa

Benvolgudes famílies de Cicle Superior,

Gairebé fa una setmana que estem a casa confinats. El confinament és difícil i més amb fills i filles que tenen moltíssima energia. Per aquesta raó, cada dilluns i dijous publicarem a través de la pàgina web i del classroom, un seguit d’activitats per ajudar als vostres fills/es a seguir una certa rutina de treball.

Hem pensat que donar-vos una graella amb un horari completament planificat seria, per la nostra part, massa agosarat. Així doncs, us proposem organitzar el dia en tres ambits: activitats destinades al cos, activitats destinades a la ment i activitats destinades al cor.

Cada dijous i dilluns publicarem les activiats proposades i si s’han de lliurar, com lliurar-les. Donat que Cicle Superior el dijous passat va donar deures a l’alumnat, hem pensat que aquest primer dijous, enlloc de fer-vos propostes noves, us proposem un termini  (data) de fer-les per tal que el proper dilluns comencem amb unes altres. Tanmateix, d’alguna matèria que no s’havien donat indicacions, us les fem arribar per tal que el dilluns estiguin fetes. L’alumant de 6è ahir va rebre un correu electrònic dels seus respectius tutors donant indicacions. Per tant, a continuació només publicarem com organtizar-se l’alumant de 5è i algún aspecte de 6è, dels especialistes.

Si cliqueu sobre el document que adjuntem trobareu tota la informació: Propostes d’activitats Cicle Superior 1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>