El mercat de cooperatives

Ahir va ser el gran dia. Totes les escoles que participen en el projecte Cueme, ens vam reunir a la Plaça de la Vila, per celebrar el mercat de les cooperatives escolars. Les cooperatives de 6è de l’Escola Catalunya, Dreamer Kids i Creative Makers, van vendre els productes artesanals que han ideat, creat i produït al llarg de l’any. Durant el matí es van organitzar dos torns de venda i en cada torn, els socis i sòcies de les cooperatives es van repartir diferents tasques per organitzar-se i poder atendre als clients. L’alumnat ha gaudit molt d’aquest dia i ha estat implicat al 100%. Gràcies al seu esforç, tot allò treballat al llarg del curs s’ha vist plasmat el dia del mercat i el resultat ha estat tot un èxit.

Ara ens queda fer recompte i valoració de tota la feina feta. Hem de calcular els beneficis, donar el percentatge acordat a les ONGs amb qui ens hem compromès, i cal posar-nos d’acord en com gastarem els guanys de les cooperatives.

Cliqueu sobre la imatge per veure les fotos del dia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>