Resultats votacions casal d’estiu ’16

Aquesta tarda s’han fet les presentacions dels 3 projectes de casal d’estiu amb els corresponents torns de preguntes. A continuació, les famílies han votat i aquest ha estat el resultat:

Fem Gresca: 14 vots

Club Gadex: 18 vots (opció guanyadora)

Aula2: 5 vots

L’escola vol agrair totes les persones que han fet possible tot el procés de selecció del casal d’estiu: AMPA (reunions amb els diferents casals, preparació dels fulls d’inscripcions i recompte, col·laboració a la presentació d’avui, etc), comissió del Consell Escolar (enquestes de valoració, timing, etc.) i famílies que heu assistit a la reunió d’aquesta tarda. Cal destacar que tot aquest procés no hagués estat possible sense l’esforç i col·laboració de les tres entitats que ens van presentar el seu casal per a la nostra escola: Fem gresca (MªLuz Antón), Club Gadex (Aldo Lopera) i Aula2 (Anna López). Moltes gràcies a tots tres!!!
image

2 comentaris

  1. Mireia

    Gràcies per fer partíceps als pares en aquestes decisions tan importants pels nostres fills, per escoltar les nostres opinions i per valorar els nostres vots.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>