FEM HIPÒTESIS!

 

Bon dia gats, gates i àligues!

Avui toca transformar-nos en científics i científiques un cop més.  Però ho farem amb l’ajut d’una amiga molt especial….

Ara toca fer les nostres hipòtesis….

Recordeu què volia dir fer una hipòtesis?  Hem de pensar idees per intentar solucionar un problema.

Hem d’ajudar a la Mimí a pensar què necessiten les llavors per poder transformar-se en plantes a més a més de cotó i un recipient.

 

Ara toca la part més divertida!!! Hem de posar en pràctica les nostres hipòtesis per comprovar quina és la que  és real i quina no

La Mimí ha triat 3 hipòtesis per comprovar .  I vosaltres ja teniu les vostres?  Són les mateixes que les seves o són diferents?

Primer ha preparat el material….

Ha marcat cada pot amb un dibuix i una paraula per recodar què vol comprovar a cada pot (vosaltres podeu fer un dibuix, una paraula, una frase… el que us ajudi més)

 

I ara toca començar l’experiment i tenir una mica de paciència per saber què passa…

 

 

Aquesta tindrà llum però no aigua.

 

 

 

 

 

 

Aquesta tindrà aigua i llum

 

 

 

 

 

Aquesta no tindrà llum però si que tindrà aigua (la Mimí ficarà el pot en un armari    perquè estigui a les fosques… això si, primer ha preguntat al papa i la mama quin seria el millor lloc per posar la seva planta)

 

 

 

MOLT BÉ GATETS, GATETES I ÀLIGUES!!!  ARA US TOCA A VOSALTRES!!!

FEU LES VOSTRES HIPÒTESIS, POSEU-LES EN PRÀCTICA I NO OBLIDEU COMPARTIR AMB NOSALTRES QUINS HAN ESTAT ELS RESULTATS!!!

Cuideu-vos molt! Sigueu molt feliços i ens veiem aviat!

Molts petons de la Noelia, l’Àngela i l’Elena!!!

 

8 comentaris

  1. Sandra

    Ja fa dices que hem fet l’experiment a casa. Hem plantar montgetes i llenties. Están creixent. La Leire (àligues) diu que les plantes necessiten llum i sitúa pero creixer. Gràcies per l’article.

  2. Noelia

    Hola Sandra i Leire. M’alegra molt que ja tingueu les vostres primeres plantes. Està molt bé aquesta hipòtesis que has fet Leire. Aquesta vegades podries provar noves hipòtesis com la Mimí… potser t’emportes una sorpresa. Ja ens explicaràs.

  3. Clàudia Tenllado

    Bon dia, la Clàudia va fer les mateixes hipòtesis que la Mimí i, contra tot pronòstic, han germinat les dues plantes que tenien aigua, fins i tot la que no tenia llum. Salutacions i fins aviat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>