Ep, les mans ben netes!

Aquesta mania de rentar-se les mans sempre abans de menjar ÉS MOLT AVORRIDA. “Les mans s’han de rentar solament quan les portes brutes de debò. O sigui, molt poques vegades”. Aquesta és la premissa de la protagonista del conte Gens ni mica brutesMalgrat que la seva mare li repeteix en tot moment que s’ha de rentar les mans, ella no ho té tan clar. Sí, clar que sap que hi ha unes bestioletes anomenades bacteris, però ella no les veu pas quan es mira les mans. PER AIXÒ, HO TROBA INJUST I INNCESSARI.

Un cop llegit aquest àlbum il·lustrat, que ens ha agradat molt, hem fet un experiment per comprovar si existeixen els bacteris o no. Clicant aquí podreu veure les fotos de tot el procés. LA VERITAT ÉS QUE ENS HA SORPRÈS MOLT EL RESULTAT DE L’EXPERIMENT I DESPRÉS DE FER-LO UNA COSA ENS HA QUEDAT CLARA: hi ha bacteris, a les mans BRUTES.  Sempre que anem a menjar ens hem de rentar les mans perquè sino quan ens posem les mans a la boca, els bichitos van a la panxa i ens posem malalts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>