Una visita molt esperada !

Ja fa temps que els nens i les nenes de quart vam començar a llegir el llibre de Marvin, el limpiabotas, de l’autora Dolors Garcia i Cornellà.

Des del moment que vam conèixer la notícia que la Dolors vindria a l’escola per parlar amb nosaltres sobre el llibre hem estat esperant aquest dia ! I finalment ha arribat !

Aquest matí ens esperava a la nostra biblioteca la Dolors Garcia i Cornellà. Ha estat una estoneta explicant-nos coses molt interessants sobre la seva vida o la seva feina com a escriptora i sobretot ens ha ajudat a endinsar-nos al món d’en Marvin, el protagonista del llibre i al poble de Chichicastenango a Guatemala.

Ha estat una xerrada molt profitosa de la que hem pogut aprendre moltes coses i també reflexionar sobre nosaltres mateixos.

Més tard hem tingut l’oportunitat de fer-li algunes preguntes que teníem preparades, i ens ha donat alguns consells que de ben segur ens aniran genial.

Moltíssimes gràcies Dolors! Esperem que algun dia puguis escriure la segona part d’aquest llibre que tant ens ha agradat i ens ha fet pensar !

20170420_091601

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>