Setmana Cultural 3r

Durant la setmana cultural els/les alumnes de 3r han fet un munt d’activitats. Han après moltes coses i també s’han divertit i s’ho han passat molt bé.
Van començar veient videos,Jack-Jessica, Super Lola i d’altres, que van ser el punt de partida per encetar converses i debats interessants i enriquidors.
Al llarg de la setmana han treballat l’artista Sonia Delaunay i han conegut la seva obra i la dels seus contemporanis. Aquests coneixements han propiciat un treball plàstic molt bonic.
Dimarts i dimecres van ser molt especials perquè van venir tres mares i una àvia a fer el taller de pintura de samarretes. Cada alumne ha pintat la inicial del seu nom, segons el disseny de les lletres que ha creat aquesta dona. Ha estat molt xulo.
Per acabar, i com no podia ser d’un altra manera ens vam acomiadar de la Setmana Cultural cantant i ballant. Gràcies a tots i totes que han fet possible aquesta setmana i aquest final.
Aquí teniu una petita mostra de fotos de la setmana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>