Propostes d’educació física i psicomotricitat 3

Hola Canserrans i Canserranes, cada setmana els mestres d’educació física i psicomotricitat farem algunes propostes voluntàries per fer un confinament més actiu!!!

On va cada residu - EL PORTA A PORTA DEL SEGRIÀCono para Papel Higiénico - CartepsaShoeboxes | Custom Shoeboxes Packaging Printing UK

Aquesta setmana farem una proposta global per tota l’escola. Durarà dues setmanes, haurem de fer recol·lecta de material de rebuig que originem a casa amb el que haurem de crear un joc. Per dur a terme aquesta tasca podem demanar ajuda a casa o fora per mitjans telemàtics, a companyes i companys de l’escola o d’altres escoles. L’objectiu és treballar el procés de creació d’un joc i l’aprofitament dels recursos de rebuig, com ara tubs de cartró del paper higiènic, envasos… A més de poder treballar i afavorir la relació amb companys i companyes de l’escola, o de fora, per mitjà de les noves tecnologies. Un cop tenim el joc haurem de compartir-lo per diferents mitjans que ja comentarem. Per tant ara toca pensar en la creació i buscar material, companyes i companyes. Molts ànims. (Els més petits i petites necessitaran l’ajuda de la família)

 

Per altra banda també us animem a jugar al joc de “l’oca del confinament” (podeu crear el vostre propi joc de l’oca inventant les diferents proves):

13 comentaris

  1. Carme Martorell Vázquez 5é

    Hola, Alex!!!
    El joc és molt divertit a veure si fas més i ens podem tornar a riure com ens hem rigut. Jugarem avui.
    Adéu!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>