La Setmana Cultural a 5è

Els infants de 5è vam començar la Setmana Cultural reflexionant sobre el paper de les dones al llarg de la història. Vam poder veure la importància d’aquestes en els diferents àmbits de treball i d’investigació. Paral·lelament, vam treballar el paper de les dones dins l’esport, i concretament, en el món del Waterpolo.

Durant aquesta setmana, vam realitzar diferents activitats: vam buscar informació sobre dones que havien estat importants al llarg de la història i vam elaborar unes fitxes bibliogràfiques, vam veure també el paper de la dona a l’esport, vam realitzar una sortida al Club de Natació de Sabadell a Can Llong per veure i conèixer les esportistes de l’equip femení de Waterpolo (campiones d’Europa i medallistes olímpiques) i també vam veure una pel·lícula relacionada amb el tema.

Les dones de l´equip femení de waterpolo!!

Creacions plàstiques!!

Ha estat una setmana molt intensa on els infants han participat activament en totes les activitats proposades. Han gaudit i après sobre la importància i la igualtat de la dona dins la societat i concretament a l´àmbit de l´esport.

Ha culminat amb el ball conjunt de Carnaval!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>