Experimenting in Science!

Hi everyone!!

Aquest curs tan extraordinari, hem començat a Science en 4t a treballar la matèria i el cicle de l’aigua. Ja ens hem convertit en expertes i experts diferenciant el que és un sòlid, un líquid i un gas! Hem après com passem d’un estat a un altre, i és, bàsicament… amb la TEMPERATURA!

Aquesta setmana, estem fent uns experiments per observar amb els nostres propis ulls aquests canvis d’estat. En el primer experiment, hem pogut observar el canvi d’estat de MELTING, on passàvem del sòlid (gel) al líquid (aigua).

El segon experiment ha tingut dues parts! A la primera, després d’escalfar aigua al microones, observàvem el procés de EVAPORATION, ja que podíem veure el STEAM que sortia de la tassa. A la segona part de l’experiment, hem col·locat un plat a sobre d’aquesta tassa, i hem observat el procés de CONDENSATION al veure totes les gotetes d’aigua al plat.

Hem après moltíssim, ja que no es el mateix estudiar-ho que experimentar-ho!

Fins aviat famílies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>