ENTREVISTES FAMÍLIES (reserva telemàtica)

L’any passat Educació Primària va estrenar un nou sistema de reserva de dia i hora per a les entrevistes del mes de gener. Enguany, s’incorpora Educació Infantil.

Què heu de fer?

Fer clic al curs del seu fill/a. Escriure el nom de l’alumne/a, seleccionar el dia i l’hora que més li convingui i fer clic a “Envia”. Si no podeu assistir al dia i hora seleccionats, s’ha d’avisar a la tutora amb antelació perquè es torni a activar aquell dia i hora. Només podeu seleccionar una única data i hora per alumne. Compte! Una vegada feu la reserva, no es podrà canviar (assegureu-vos que el dia i hora que reserveu us anirà bé). Si teniu qualsevol dubte o comentari, l’haureu de comunicar a la tutora. A mesura que es vagin apuntant les famílies, les hores reservades aniran desapareixent de les opcions disponibles de l’aplicatiu. Si veieu que no hi ha més opcions disponibles (“No more options”), parleu amb la tutora per buscar una hora alternativa.

P3 A (Sol) Entrevistes P3 A
P3 B (Lluna) Entrevistes P3 B
P4 A (cavalls) Entrevistes P4 A
P4 B (girafes) Entrevistes P4 B
P5 A (veterinaris) Entrevistes P5 A
P5 B (tortugues) Entrevistes P5 B
1r A Entrevistes 1r A
1r B Entrevistes 1r B
2n A Entrevistes 2n A
2n B Entrevistes 2n B
3r A Entrevistes 3r A
3r B Entrevistes 3r B
4t A Entrevistes 4t A 
4t B Entrevistes 4t B 
4t C Entrevistes 4t C
5è A Entrevistes 5è A
5è B Entrevistes 5è B
6è A Entrevistes 6è A
6è B Entrevistes 6è B

Si teniu algun problema informàtic amb l’aplicatiu ens podeu escriure a escolacanserra@xtec.cat o telefonar al 937185654.

3 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>