TIGER’S TRAVELLING PACK

Enguany iniciem als cursos 1rA, B i C, el projecte del “Tiger’s travelling pack”, que consisteix en un tigre de peluix (és la mascota que fem servir a l’English class,) un portfoli i tot recollit en una bossa també personalitzada amb el Tiger (dins la bossa trobareu instruccions detallades).

29336

L’objectiu de l’activitat és aprofitar que els nens associïn el “tiger” amb la parla de l’anglès per poder ampliar l’ús de la llengua estrangera a la seva vida quotidiana i consolidar-ne, de forma multidisciplinària, el seu aprenentatge. A més, els fa molta il·lusió poder compartir amb aquest company d’aventures part del seu dia a dia. Cada nen/a s’endurà el “tiger” el dia que li toqui i l’haurà de tornar la setmana següent. Esperem gaudiu d’aquest convidat tan especial durant els dies que estarà amb vosaltres i que en traieu el màxim profit possible.

+INFO Instruccions Tiger’s Travelling Pack (clic per descarregar)

2 comentaris

  1. Nolan y Layna

    Ens sembla genial! Ara bé, com a família ens agradaría participar en aquest projecte de la manera més correcte possible. Ens podríeu donar algunes directrius? Quan portin el tigre a casa, què podem treballar? Sentiments? Happy, angry… o on l’ hem portat? O, per exemple, com nosaltres els pares (en el meu cas) no domino l’anglés, tinc una aplicació que l’ utilitzem a casa per fer la llista de la compra en anglés, perquè vagin assolint vocabulari. Fer alguna activitat amb “tiger” com la compra?

  2. Raquel

    Moltes gràcies per la bona acollida del projecte. No cal que patiu els “papes” dins de la motxilla hi ha una carpeta amb les instruccions. Però és molt senzill simplement haureu de compartir amb el “Tiger” el que el vostre fill/a faci el cap de setmana. Per exemple si aneu al cinema podeu fer-vos una foto amb el Tiger al cinema i posar: We went to the cinema. Si el vostre fill/a el fa servir per dormir, si aneu al parc, a jugar a futbol, a comprar al supermercat, si us ajuda a fer galetes… haurà d’immortalitzar el moment fent un dibuix o una foto.
    A més el fet de portar el “Tiger” a casa és l’excusa per poder compartir amb el vostre fill/a allò que us vulgui explicar de la classe d’anglès podrà explicar paraules, activitats, cançons que fem a la classe. Per a qualsevol cosa no dubteu en preguntar-m’ho.
    Gràcies per la vostra col·laboració.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>