Ambient d’exterior.

L’ambient d’exterior ofereix als infants un conjunt d’activitats relacionades amb l’observació i la descoberta de l’entorn així com la coneixença de jocs populars que es transmeten generació darrere generació. També representa un espai que intenta satisfer la necessitat de moviment que els nens i nenes presenten.

Dediquen aquest espai a la cura de l’hort tot recollint els fruits que després comparteixen amb la comunitat educativa. També cuiden el pati de l’escola, planten flors i investiguen els animalons i plantes que hi ha al bosquet amb l’ajuda dels llibres informatius. Els nens i les nenes adquireixen responsabilitats i aprenen a respectar l’entorn.

Els jocs tradicionals acosten als infants a l’acceptació de les normes de joc i al treball en equip. Suposen una oportunitat per a treballar la gestió d’emocions com pot ser la frustració que a vegades els genera perdre en un joc.

Feu clic aqui per veure les fotos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>