Ambient restaurant

El restaurant i la cuina formen part de la vida de les persones, per això els nens i nenes que han triat aquest ambient d’aprenentatge venen a passar una bona estona i on es promou el menjar saludable, els bons hàbits… Així mateix es fan servir aliments naturals amb els quals els infants gaudeixen d’explorar tots els seus sentits, i poden desenvolupen diferents rols:

  • La família o els amics que van a dinar al restaurant i que fan de clients.
  • Els cambrers/es que atenen els clients i escriuen el que volen de la carta i després els hi serveixen.
  • Els cuiners que preparen el dinar.

Aquest ambient fa possible l’inici de l’escriptura a l’hora d’escriure la comanda del què es vol, adquirir formes de salutacions bàsiques i pautes de comportament, aprendre a organitzar-se i el respecte per la feina que fa tothom. Interpretar i experimentar diferents rols lliurament  ajuda a consolidar diferents aprenentatges socials i el seu desenvolupament com a persones en un determinat context social i cultural.

La interacció, la cooperació i les relacions que s’estableixen entre els nens i nenes de P3, P4 i P5 fan que el joc sigui ric, espontani  i molt divers.

I gràcies als dos espais disponibles, cuineta i zona de nines, cada infant pot imitar accions que connecten amb situacions viscudes a través del joc simbòlic, la creativitat i la imaginació.

FOTOS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>