Cantània “Virtual”

La promoció “Pepa Colomer” i les seves famílies han gaudit de “Cantània Virtual” a L’Auditori. La cantata participativa amb escolars de tot Catalunya ha acabat d’arrodonir la feina feta a l’escola preparant al llarg del curs l’obra d’Òscar Peñarroya i Cèsar Aparicio “Virtual” que han interpretat magníficament a l’escenari, dirigits per Elisenda Carrasco.

Amb la Cantata “Virtual” Ens endinsem al món digital. Les noves tecnologies són per tot arreu i han vingut per quedar-s’hi. En Marcel s’ha instal•lat una aplicació d’intel•ligència artificial i està descobrint un univers que el fascina.
Avui, la tecnologia està mancada de reflexió i de pausa i les problemàtiques i riscos, sobretot de cara als menors, augmenten i evolucionen, prenent formes canviants.

La identitat, la seguretat, la comunicació i les aptituds digitals són elements imprescindibles per a la construcció d’un tipus de ciutadania digital que ha de començar a les aules, i que es fa irrenunciable si volem abastar una societat més lliure i cohesionada, més civilitzada.

L’atrezzo fet pels mateixos infants ens transporta a través de les melodies de les cançons a la dimensió binària dels ordinadors i a l’espai virtual, ens fa emocionar i ens planteja que reflexionem sobre els beneficis i riscos de l’ús de la tecnologia.
Un tancament brillant, amb una barreja d’il•lusió, sentiments i satisfacció per la feina ben feta, ha esclatat en forma d’aplaudiments.
Enhorabona cantaires!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>