Ambient d’Atelier

L’Atelier és un espai on els infants acudeixen en petit grup, on poden escollir propostes de manera lliure. Unes propostes prèviament pensades i planificades per a donar resposta a les seves necessitats, però on cada infant donarà forma a les seves idees de manera diferent.

Dins l’Atelier els nens i nenes poden gaudir de diferents experiències: propostes de llum (taula de llum i retroprojector), propostes gràfic-pictòriques (aquarel·les, temperes, retoladors, llapis), propostes de modelatge amb fang, propostes de la natura amb diferents elements per observar i fer composicions, entre d’altres.

En aquest espai fomenta que els infants desenvolupin els seus llenguatges expressius, amb propostes diferents a les quals poden trobar dins la seva aula de referència. Deixem espai per a manipular, experimentar i crear a través de materials diversos.

 “Todo niño es un artista, el problema es seguir siendo un artista cuando creces”. (Pablo Picasso)

FOTOS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>