Noves dates dels Tallers vivencials

La junta de l’AMPA informa que els tallers vivencials de descoberta del futur acadèmic i laboral dels nostres fills “The passion generation – Descobreix la teva passió i gaudeix del camí”, adreçats als alumnes de 4t d’ESO, 1r i 2n de Batxillerat, es realitzaran conjuntament… Llegeix més»

Gran èxit de “Salvem el porquet!!”

S’han publicat els vídeos de les representacions de l’obra “Salvem el porquet!”, entreteniment musical en dos actes, que van tenir lloc els passats divendres 13 d’octubre i dissabte 14 d’octubre, emmarcades en les activitats de la Fira de Sant Ermengol. En ambdues representacions el públic… Llegeix més»

Activitat extraescolar de vòlei

L’AMPA de l’Institut Joan Brudieu torna a organitzar enguany l’activitat esportiva extraescolar de vòlei. La novetat d’aquest curs ha estat la diversificació de l’horari de l’activitat tot esperant que hi hagi molts més alumnes interessats a participar-hi. En concret, aquests són els detalls d’aquesta activitat:

Teatre a la Fira de Sant Ermengol

El grup de teatre de l’Institut Joan Brudieu de la Seu torna a representar l’obra “Salvem el porquet!”, entreteniment musical en dos actes, el divendres 13 d’octubre i el dissabte 14 d’octubre, a les 22:00 h, emmarcat en la Fira de Sant Ermengol.Tothom hi és… Llegeix més»

Ball Cerdà Intergeneracional

Ball Cerdà intergeneracional a la Seu d’Urgell, en el marc de la Festa de la Gent Gran, aquest passat 7 d’octubre a la plaça de les Monges. Hi han participat 21 parelles de balladors i balladores i 70 músics de la Cobla i l’Orquestra de… Llegeix més»

Avis a les famílies

Us comuniquem que el dimarts 3 d’octubre de 2017 hi ha convocada a Catalunya una jornada de vaga general. A hores d’ara es desconeix el nombre real de professorat que exercirà el seu dret individual a la vaga. Tanmateix, l’Institut garantirà, amb els serveis mínims… Llegeix més»

Ball Cerdà Intergeneracional

El proper dissabte 7 d’octubre, entre les 11:00h i les 13:00h a la plaça de les Monges, tindrà lloc el Ball Cerdà Intergeneracional. Enguany serà amenitzat per l’Orquestra de l’Institut Joan Brudieu, formada per una setantena d’alumnes i ex-alumnes d’entre 12 i 18 anys. Hi… Llegeix més»

Inici de les classes de llengua i cultura portugueses

L’Institut Joan Brudieu inicia, a partir del dimarts 3 d’octubre, els cursos de Llengua i cultura portugueses, amb la col•laboració de Camões, Instituto da Cooperação e da Língua (Institut responsable de l’Ensenyament del Portuguès a l’Estranger) i el Servei de Llengües del Departament  d’Ensenyament de… Llegeix més»