Vaga d’estudiants el dia 14

El dimecres 14 de novembre s’ha convocat una jornada de vaga per part d’organitzacions sindicals estudiantils. Aquesta vaga ha rebut l’adhesió de bona part de l’alumnat del centre, expressada en una assemblea de delegats i delegades i ratificada en una posterior votació.

L’alumnat de 1r i 2n d’ESO no pot exercir el dret de vaga. En el cas d’alumnes menors d’edat d’altres cursos, els pares o tutors legals hauran de signar la conformitat que acompanya aquest full, fent-se responsables de l’absència de l’alumne. Els estudiants majors d’edat poden signar la conformitat per si mateixos. Les faltes d’assistència per aquest motiu es consideren justificades sempre i quan s’hagi seguit el procediment establert.

El professorat atendrà l’alumnat que resti al centre. Els alumnes que no vinguin al centre assumiran no rebre els ensenyaments que es puguin impartir durant la seva absència (recordem que aquesta vaga ha estat convocada unilateralment pel moviment estudiantil).

2 comentaris

 1. Ma Carmen Vera Morón

  M’agradaria saber més sobre aquesta convocàtoria de vaga.
  Quines movilitzacions estan previstes, el motiu de la vaga etc..Trobo que és una llàstima que no els motius d’aquesta vaga no estiguin mes publicitats ja que no s’aconsegueix l’ojectiu que hauria de ser la sensibilització dels alumnes.
  Gràcies,

  1. Salva Redón

   el sindicat convocant protesta en favor del feminisme, hi ha informació a Internet de les raons que al·leguen. El centre ni entra ni surt en aquests casos, l’únic que es fa es comprovar que la vaga ha estat convocada legalment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>