Vaga d’estudiants el 12 de febrer

Benvolgudes famílies,

El dimarts 12 de febrer el Sindicat d’Estudiants ha convocat a l’alumnat a una jornada de vaga. Aquesta és la vaga ajornada el passat 7 de febrer i ha rebut l’adhesió de bona part dels alumnes, expressada en una assemblea de delegats i delegades i ratificada en una posterior votació. Només l’alumnat de 3r i 4rt de l’ESO, més tots els grups de posobligatòria, poden exercir aquest dret. L’alumnat de 1r i 2n d’ESO no.

Els alumnes que no vinguin al centre assumiran no rebre els ensenyaments que es puguin impartir durant la seva absència.

La convocatòria coincidia amb el primer dia de les proves de competències de 4t d’ESO. El Departament d’Ensenyament ha comunicat que les corresponents a la primera jornada es traslladen al dia 14. S’ha repartit un document informatiu per a les famílies a tot l’alumnat de 4t.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>