Portes Obertes 2021

Entre els dies 17 i 24 de març es podrà fer la preinscripció per a l’ESO. Habitualment, l’Institut aprofitava el moment per organitzar una matinal de Portes Obertes i ensenyar el centre i el projecte pedagògic a totes les etapes dels ensenyaments obligatoris i post-obligatoris. Enguany, en el context de la pandèmia, no organitzarem Portes Obertes presencials. Com a alternativa, sí farem una sessió telemàtica dissenyada específicament per l’ESO el dia 10 de març, dimecres, a les 18h (afegirem l’enllaç quan s’acosti la data). En cas de rebre demandes de visita o entrevista personalitzada, s’estudiarien les circumstàncies i viabilitat de cada cas.

L’Institut, alhora, està concertant trobades telemàtiques centre a centre de Premià per a les famílies de sisè de cada escola:

CALENDARI DE XERRADES DE L’INSTITUT PREMIÀ DE MAR A LES ESCOLES DE PRIMÀRIA
dimarts 23 de febrer dimecres 24 de febrer dijous 25 de febrer
17:30 – 18:30 Sant Cristòfol Montserrat El Dofí
dimecres 3 de març dijous 4 de març
17:30 – 18:30 La Lió Mar Nova
Enllaç únic per a totes les trobades https://meet.jit.si/portesobertesIPM

Més endavant organitzarem una jornada específica de Portes Obertes d’ensenyaments post-obligatoris, quan s’acostin les dates de preinscripció de Cicles Formatius i Batxillerat (11 a 17 de maig) i en un format a definir en funció de la situació sanitària.

Pàgina oficial de la preinscripció del curs 2021-22:

Presentació del 1r d’ESO IPM:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>