Mesures de contenció del coronavirus: suspensió de classes i activitats extraescolars fins el 27 de març

Benvolgudes famílies,

El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir demà 13 de març de 2020 tots els centres educatius del país i, per tant, han quedat suspeses les classes en horari lectiu i les activitats extraescolars.

Aquesta mesura té prevista una durada inicial de 14 dies (fins el dia 27 de març de 2020). Prestarem atenció a les instruccions del Departament de Salut i a l’evolució de la situació.

Us recomanem que tingueu oberts canals de comunicació fluids amb el personal del centre educatiu, però és recomanable evitar aquells de tipus presencial.

També us recordem que cal que seguiu les indicacions, recomanacions i protocols que estableix el Departament de Salut pel que fa a la prevenció del virus i que podeu consultar a http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus

El Departament d’Educació farà arribar a la direcció del centre les indicacions pertinents en relació als dubtes que puguin sorgir.

Us agraïm la vostra comprensió i col·laboració.

2 comentaris

 1. Yolanda Olmos

  Bon dia,

  Voldria saber quin serà el canal de comunicació per informar a l’alumnat, mares i pares del seguiment de les classes “virtualment” durant aquests dies.

  Moltes gràcies i ànims

  1. Salva Redón Autor de l'article

   De manera general, els canals habituals del centre: web i aplicació Edugestió. Hi pot haver algun cas en què el professorat hagi establert de manera autònoma altres canals amb l’alumnat, com ara Moodle o Google Drive.
   Tanmateix, hores d’ara no tenim més instruccions del Departament d’Educació més enllà de l’ordre de suspensió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>