Mesures Covid-19 IPM. Infografia

Tota la comunitat educativa és coneixedora de les dificultats per entendre els protocols existents i per actuar en conseqüència. Amb aquesta infografia hem intentat resumir el procediment. Us preguem que el seguiu i que en feu difusió.

Alhora, us volem tranquil·litzar quan esdevé un cas de confinament d’una classe. La Xarxa de Vigilància Epidemiològica, depenent del Departament de Salut, pren el control de la situació i, gràcies a la seva experiència, només cal respectar fil per randa les seves instruccions. Són els professionals de la Xarxa els qui determinen si es fan o no proves PCR, a qui, on (en principi al centre) i quan. L’Institut, en coordinació amb el CAP, avisa a les famílies de totes les passes a seguir.

Hem sabut d’un cas positiu en un grup de 2n de Batxillerat aquest cap de setmana, el que ens permetrà posar a prova aquestes mesures. Tothom ha de sentir-se segur, Salut ens ha dit que el risc de contagi és tan baix que només caldrà fer proves als contactes estrets de la persona afectada (grup estable), ni al professorat ni a cap altre/a alumne/a. Aquest grup farà quarantena fins el dia 6 d’octubre inclós.