El camí de Can Pou

19/9/19- Faiza Asif

Aquesta setmana s’ha confirmat que es volen unir els passeigs marítims de les localitats de Premià de Mar i Vilassar de Mar; per aquest motiu, s’ha signat a l’Ajuntament de Premià de Mar el conveni amb l’Ajuntament de Vilassar de Mar que ha de permetre resoldre la connexió entre totes dues poblacions mitjançant el passeig marítim. D’altra banda, els consistoris veïns també estan d’acord a millorar el camí que, a la banda interior de la carretera N-II, uneix el barri de Can Pou-Camp de Mar de Premià amb el Mercat de la Flor i la Planta Ornamental de Catalunya, a Vilassar de Mar.

A partir d’aquest conveni, signat entre els alcaldes de Premià de Mar i Vilassar de Mar, Miquel Àngel Méndez i Damià del Clot, respectivament, l’Ajuntament premianenc es compromet a redactar la documentació tècnica, sufragar i fer el seguiment de l’obra. Per la seva banda, l’Ajuntament de Vilassar de Mar adquireix el compromís de posar a disposició de Premià de Mar la part de terreny de domini públic del seu municipi per tal que s’hi puguin dur a terme els treballs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>