Dotació de recursos per fer front a la bretxa digital

Després d’una setmana de feina molt intensa, amb una aportació cabdal de tutors i tutores, avui ha començat la distribució d’ajuts a les famílies més necessitades pel que respecta a connectivitat a Internet i disponibilitat de maquinari.

Hem començat per una quarantena de targetes SIM de 60Gb per a les famílies d’ESO amb problemes d’accés a Internet. Demà es farà el repartiment de 29 tablets del centre per a alguns d’aquests casos. Aquest ajut es fa en col·laboració amb l’Ajuntament de Premià de Mar.

La postobligatòria forma part d’un altre paquet. Hem previst el repartiment de 46 portàtils del centre, els quals seran habilitats per connectar a Internet amb adaptadors USB, i distribuïts entre les famílies, per una companyia telefònica. Aquest ajut es fa en col·laboració amb el Departament. Serà un procés més lent i feixuc per raons logístiques.

Hem assegurat la cobertura del 100% de necessitats? No, dissortadament. Tenim un 5% de l’alumnat del centre desaparegut del radar. Però no l’hem abandonat, seguirem perseguint tots i cadascun dels casos.

Disculpeu alguna incidència que, a l’entorn d’un operatiu tan complex, es pugui arribar a produir.

Cuideu-vos. Mentrestant, la primavera ja floreix a l’IPM!

   

2 comentaris

 1. Jimena Fernandez Guerrero

  Buenos días ,

  Tener en cuenta que las tarjetas sim que entregan de Vodafone, inexplicablemente no tienen el PIN ni el PUK por lo que , el Ayuntamiento DEBE activarlas, sino no funcionan. Son inútiles.

  Saludos

  1. Salva Redón Autor de l'article

   Ha habido alguna tarjeta sin estos datos, pero no hay problema porque se puede solucionar fácilmente. Si a alguien le ocurre que se ponga en contacto con el Ayuntamiento, allí tienen la relación de códigos. Desde el instituto, vía correo electrónico, también podemos echar una mano. Nadie se va a quedar sin poder utilizar la SIM.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>