Despeses de material 2020-21 i missatge de l’AMPA

L’Institut està aplicant una rebaixa de la despesa de material assumida per les famílies en el moment d’efectuar la matrícula per al nou curs, que ha passat de 50 a 40 euros, en solidaritat amb la situació econòmica més desfavorable i gràcies a l’estalvi en alguns materials no consumits a causa del confinament, en especial un important romanent de paper. La quota de l’AMPA es manté. De la importància d’aquesta aportació en dona compte el següent escrit presentar per la Junta directiva de l’AMPA:

“Benvolgudes famílies,

En primer lloc, des de l’AMPA volem donar la benvinguda a totes les famílies que us incorporeu a l’Institut Premià de Mar i saludar cordialment a totes les persones que ja ens coneixeu.

Com a conseqüència de la situació que estem passant amb el Covid19, enguany no podrem presentar-nos presencialment i és per això que volem fer-vos arribar aquest escrit.

L’AMPA de l’IPM la formen tots els membres de les famílies associades. Des d’aquí col·laborem econòmicament en diferents actuacions durant l’any, com, per exemple, subvencionant alguna excursió, xerrada, taller… D’aquestes col·laboracions se’n beneficien els i les vostres fills i filles. Quantes més famílies es facin sòcies de l’AMPA més se’n beneficiarà el nostre alumnat.

L’aportació econòmica és de 20 euros anuals per família. S’ha de fer en el moment en què feu la matriculació.

D’altra banda també us volem informar que els membres de l’AMPA ens trobem cada primer dimecres de mes, a les 19h, al despatx de l’AMPA (edifici Serra de Marina). Us convidem a venir a que ens coneixeu i a participar-hi.

Encoratjant-vos a que us feu socis i participeu activament a l’AMPA, us desitgem un molt bon estiu”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>