Concurs Wapps.cat

Hem participat al concurs wapps.cat i ens han acceptat dos grups com a finalistes:

1) migpol.cat

2) poldav.cat/es.

Els grups seleccionats són els de Miguel Mendoza i Pol Gómez amb la web migpol.cat i la pàgina web de Pol Oviedo i David Gil poldav.cat/es.

Des del dia d’avui, 8 d’abril de 2021 a les 10 h, al pròxim 19 d’abril a les 17 h.  podreu votar els que considereu els millors projectes a la pàgina de concursants del concurs wapps.cat. Com l’any passat, la votació es podrà realitzar mitjançant un compte de Google. Alhora, en podreu seguir els resultats del rànquing en directe a la pàgina de concurs en viu. Podeu votar als dos equips a la vegada.

La Fundació .cat ens feliciten per l’esforç que s’ha fet des dels diferents centres educatius per poder tirar endavant els projectes web o app i haver complert amb les bases del concurs.

Aquests ja han passat a mans dels membres del jurat del concurs per tal que els avaluïn. Podeu trobar els projectes que han passat a la fase final del concurs a la pàgina de concursants. Observareu que competim amb tota Catalunya i les Illes Balears.

Finalment, animem a tota la nostra comunitat educativa a participar  perquè voteu els projectes que us semblin més interessants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>